Снимка за 'Uncharted': Официален трейлър!

'Uncharted': Официален трейлър!

 В четвъртък Sony Pictures пуснаха нов трейлър на ‘Uncharted’, филмът e адаптация по иконичната PayStation видео игра създадена от Naugty Dog, която проследява приключенията на крадецът и търсач на съкровища – Нейтън Дрейк. 

 Главният персонаж ще е изигран от не кой да е, а самия – Том Холанд, който в момента е изключително нашумял, след премиерата на ‘Spider-Man: No Way Home.’ 

 Официалната премиерна дата на ‘Ucharted’ е 18-ти февруари, 2022 година!

 Какъв е сюжетът на филма?

 Дрейк и Виктор “Съли” Съливан ще са главните действащи лица. Съли е изпечен търсач на съкровища, който търси помощта на Дрейк за откриването на загубеното от 500 години богатство на Фернандо Магелан. Това, което започва като обикновена кражба се превръща в състезание с безмилостния Магелан (Антонио Бандерас), който вярва, че той и негово семейство са законните наследници на съкровището. Ако Нейт и Съли разшифроват уликите и разрешат най-старата мистерия, на света, ще се доберат до съкровище на стойност пет билиона долара и може би до откриването на загубения брат на Нейт. София Али и Тати Габриеле също ще участват. Актьроският състав е меко казано обещаващ и можем да очакваме само отлично представяне.

 Какъв е продуцентският състав?

 Charles Roven, Avi Arad, Alex Gartner и Ari Arad са продуцентите на продукцията, която бе забавена за дълго време, поради пандемичната обстановка и задълженията на Том Холанд към ‘Спайдърмен’. Изпълнителни продецнти на продукция са Fleischer, Holland, Marcum, Holloway, Robert J. Dohrmann, David Bernad, Asad Qizilbash, Carter Swan, Neil Druckmann и Evan Wells. Продуцентските фирми, които седят зад филма са Sony Pictures, Columbia Pictures и Playstation.

 Очаква ни едно вълнуващо приключение в търсене да огромно богатство!

 Трейлър:



Публикувано на 27.12.2021 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации