Снимка за 'Unsolved Mysteries' e подновен за 3-ти сезон!

'Unsolved Mysteries' e подновен за 3-ти сезон!

За огромна радост на всички запалени почитатели на мистериите Netflix продължава своето иконично шоу 'Unsolved Mysteries'! Платформата ще поднови reboot-a на класическата сага за истински престъпления за пореден 3-ти сезон, който се очаква да излезе през лятото на 2022 година.

Шоуто започна през юли 2020 година. Първи сезон се състоя от 6 епизода, както и 2-ри, които излезе през октомври същата година.

Създатели са вече познатата ни от оригиналната поредица компания Cosgrove/Meurer Productions, начело с Тери Дън Майер, и студиото 21 Laps Entertaiment на Шон Леви, продуцента на една от най-известните продукции на Netflix 'Stranger Things'.

Новият сезон ще включа още необясними изчезвания, трагични събития и чудновати случки. Първите сезони включваха например една странна смърт в Осло, цунами-духове в Япония и извънземни в Масачусетс.

От началото до сега, екипа на 'Unsolved Mysteries' са получили повече от 5 000 предложения за загадки, с които да се заемат и които са достойни да бъдат на екран. Подновен интерес към един от разглежданите случаи, този за смъртта на Алонцо Бруукс, накара полицията отново да се заеме със случая.

'Нашият екип се вълнува много да започне работа по 3-тата част на успешната ни Netflix продукция. В момента подготвяме за зрителите едни още по-интригуващи мистерии, и чакаме с нетърпение да ги разрешим заедно следващото лято. Благодарим на всичките ни фенове', каза Дън. Леви добави, че е безкрайно щастлив и благодарен на феновете, които доказаха, че любовта към класиката и мистериите е все още жива, както и че тяхната цел е да разказва едни човечни истории, пълни с емоции, а не само с факти. 

Можете да намерите първите два сезона на шоуто в Netflix. За всички фенове на криминалетата, препоръчваме и знаем, че няма да се разочаровате.

Публикувано на 05.09.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Unsolved Mysteries

Представя необясними изчезвания, трагични събития и чудновати случки. Семейства, детективи и журналисти се надяват да намерят улики за разрешаването на тези мистерии. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации