Снимка за 'Virgin River': Кой е бащата? (снимки)

'Virgin River': Кой е бащата? (снимки)

 Кой е бащата? 

 Този въпрос ще ни преследва в четвъртия сезон на ‘Virgin River’, защото сагата на Мел продължава с пълна сила. 

 Отговор на този и още много други въпроси, феновете на сериала, ще могат да открият на 20-ти юли, когато ще бъде и премиерата на 12-те епизода от сезон 4. Сезон 5 вече е със зелена светлина за влизане в продукция. 

 Какъв е сюжетът на ‘Virgin River’? 

 За непросветените, сериалът е базиран на романа от Робин Кар. Сюжетът се фокусира върху Мел (Александра Брекенридж), млада акушерка и медицинска сестра, която се мести в малък град в Северна Калифорния. 

 Какво предстои да се случи в 4-ти сезон на ‘Virgin River’? 

 В новия сезон, Мел ще бъде изправена пред дилема. Младата майка може и да не знае дали починалия ‘и съпруг, Марк, е бащата, или пък Джак, тя все пак е оптимистично настроена. От много години Мел иска да е майка, а сега мечтата ‘и е по-близка от всякога. Джак я подкрепя и се вълнува, но въпросът за бащинството го гризе отвътре. 

 Онова, което допълнително усложнява ситуацията е пристигането на красив доктор, който е на пазара за създаване на свое семейство. Хоуп, все още, се лекува след инцидента с колата, но последващите психически проблеми от него може да се окажат по-сложни, а последствията - осезаеми за нея и Доктора. 

 Бри има намерение да докаже невинността на мъжа, който обича, но неочаквано се озовава в близки отношения с Майк и една стъпка по-близо до криминалната мрежа на Калвин. Джон завързва нова романтична връзка, но не може да се откъсне от надеждата, че един ден отново ще е, заедно с Кристофър и Пейдж. 

 

Ексклузивни снимки
* Кликнете върху снимката за пълен размер.

Публикувано на 14.05.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Virgin River

Сериалът е базиран на хитовата поредица романи на Робин Кар. Разказва историята на медицинска сестра, изиграна от Александра Брекенридж, която се мести в малкото изолирано градче Вирджин Ривър, Калифорния, в търсене на ново начало. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации