Снимка за Вторият сезон на 'Avenue 5' най-вероятно ще е последен.

Вторият сезон на 'Avenue 5' най-вероятно ще е последен.

Космическото пътешествие на 'Avenue 5', създадено от въображението на Армандо Йанучи, може би стига своя край. Не знаем все още кога ще излезе вторият сезон на космическата комедия, който бе отложен заради пандемията. Слуховете подсказват, че може би ще го видим на екраните през есента, както и че най-вероятно ще бъде последен за сериала. От HBO отказаха да коментират.

Първи сезон на комедията, втори сериал по който Йануци работи след носителят на Emmy 'Veep', дебютира през януари 2020 и беше подновен за 2-ри сезон през февруари същата година, няколко седмици преди пандемията да удари. Снимките на 2-ри сезон, отложени заради Ковид, започнаха през август 2021-ва и приключиха през ноември.

Излезе официалният актьорски състав, който ще видим в новия сезон. Хю Лори се завръща в главната роля. Ще участват още Джош Гад, Зак Уудс, Ребека Фронт, Сузи Накамура, Ленора Кричлоу, Ники Амука-Бърд и Итън Филипс.

Друга известна космическа комедия, с топ ТВ създател и голяма звезда - Грег Даниелс и Стив Карел - 'Space Force' също приключи след два сезона по Netflix. Сагата на Сет Макфарлейн 'The Orville' получи третия си и последен сезон - засега - по Hulu.

Създаден и продуциран от Йанучи 'Avenue 5' ни пренася 40 години в бъдещето, където пътуването в слънчевата система не е само фантазия, ами разцъфтяваща, мултимилиардна индустрия.

Първи сезон проследява капитана и неговия екип на луксозен космически кораб, докато те се занимават с откачени пътници и препятствия по пътя им обратно към Земята след неочакваната смърт на главния инженер на кораба.

Сериалът е продуциран от Йанучи, Кевин Лоадър, Саймън Блакуел, Тони Рош и Уил Смит.

Публикувано на 04.06.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации