Снимка за Вторият сезон на 'PEN15' ще е и последен.

Вторият сезон на 'PEN15' ще е и последен.

Продукцията 'Pen15' на Hulu, за съжаление, приключва. Тийнейджърската комедийна драма има два сезона, като втората половина на 2-ри сезон ще дебютира съвсем скоро - на 3-ти декември на стрийминг платформата. Тази нова доза епизоди ще бъде неговия финал.

Създателите на шоуто Мая Ерскайн и Ана Конкъл споделиха новината в списанието 'The New Yorker' и казаха още, че ако пандемията не се беше случила, сериалът щеше да има 3 сезона. Те винаги са си го представяли точно така, но заради всички мерки и ограничения, които възпрепятстваха снимките, те трябва да приключат своя проект по-набързо - надяваме се въпреки това те да са ни подготвили завършен и цялостен край.

Първите 7 епизода на 2-ри сезон излязоха през септември 2020 година. Сериалът е простичко описан като 'училището такова, каквото наистина е'. Ерскайн и Конкъл са най-добри приятелки от малки и в истинския живот и не е изненада, че шоуто им ще разказва за самите тях - те играят своите 13-годишни версии (точно така, въпреки че отдавна са пораснали), неудачници в училище, в едно променливо време - началото на 21-ви век... и на екрана те са заобиколени от истински 13 годишни. Шантаво, нали? Най-добрите дни в живота им могат лесно да се превърнат в най-големия им кошмар само с помощта на бързо драскане с блестящ химикал.

Продуценти на 'Pen15' са Ерскайн, Конкъл, Сам Цвибълман, Деби Лийблинг, Марк Провисиеро, Брук Побджой, Беки Словитър и триото от 'Lonely Island' Анди Самберг, Джорма Такон и Акива Шафър.

Публикувано на 30.11.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
PEN15

Комедията е описана по следния начин: "какво, наистина, беше в основното училище". Сериалът проследява живота на Анна и Мая, най-добри приятелки и седмокласнички, които виждат живота и тийнейджърството по много конфузен начин. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации