Снимка за 'Why Woman Kill': Подновен за трети сезон!

'Why Woman Kill': Подновен за трети сезон!

 Хитовият сериал, от създателя на Desperate Housewives – Марк Чери, ‘Why Women Kill’ е подновен за трети сезон, за радост на всички фенове. Очаква ни нова доза пиперлив хумор и обаяние, както и чисто нови персонажи!

 ‘’Why Women Kill’ изследва сложния живот на своите персонажи бликащи от стил, чар и черен хумор, които само Марк Чери може да предложи.’ Казва Никол Клемънс, президент на Paramount+ Original Scripted Series.

"Развълнувани сме, че публиката на сериала продължава да се разраства с втория сезон, който се нареди в топ 10 класацията на Paramount+ по отношения, както на цялостната ангажираност и новите абонаменти.’ Добавя Клемънс. "Нямаме търпение да споделим новия актьорски състав и скандалните образи, които създаде Марк Чери за третия сезон на сериала.’

Какво се случи във втори сезон?

Годината е 1949-та, а сериалът изследваше какво означава да си красив и скритата истина зад фасадите, които хората създават за пред обществото, както и какво е да си игнориран и пренебрегван от обществото, и до къде би стигнала една жена, за да намери мястото си в общество, което е отхвърля.

 Актьорският състав във втори сезон беше: Allison Tolman, Lana Parrilla, B.K. Cannon, Jordane Christie, Matthew Daddario, Veronica Falcón и Nick Frost.

 Подобно на втори сезон, третият ще ни запознае с изцяло нови персонажи.

 Кой седи зад продукцията?

 ‘Why Woman Kill’ е продуциран от CBS Studios и Imagine Television Studios.

 Продуцентският състав на втори сезон бе, както следва:

 Изпълнителни продуценти бяха Brian Grazer, Michael Hanel, Mindy Schultheis, Marc Webb, Samie Kim Falvey, Francie Calfo и David Warren. Дистрибутор на национално ниво е ViacomCBS Global Distribution Group.


Публикувано на 16.12.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Why Women Kill

Антологична поредица, която проследява живота на три жени от различни десетилетия, живеещи в една и съща къща, опитвайки се да се справят с изневерите и предателствата в браковете си. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации