Снимка за 'Wonder Woman 3' - Пати Дженкинс потвърди, че ни очаква 3-та част!

'Wonder Woman 3' - Пати Дженкинс потвърди, че ни очаква 3-та част!

Режисьора на поредицата на DC 'Wonder Woman' Пати Дженкинс зарадва феновете с новината, че трета част ще има! Дженкинс говори с Линда Картър по време на виртуалното DC FanDome и двете обсъдиха бъдещето на любимата ни супергероиня! 

'Много се вълнуваме за Wonder Woman 3 и всичко, което ни предстои. Гал съжалява, че не може да бъде тук днес. Тя е най-заетият човек на света, със снимките и със своите три малки дечица', сподели Дженкинс, отбелязвайки отсъствието на Гал Гадот, звездата на филмите, която е натоварена с ангажиментите в своя личен живот и кариера.

Пандемията повлия на излизането на 'Wonder Woman 1984', след като много кина затвориха и продукцията трябваше да бъде пусната само в платформата HBO Max. Въпреки това, възможността за 3-та част беше спомената още тогава, а сега вече е и факт! Доста хора, запознати с индустрията, също така се чудят как Дженкинс ще има време да се отдаде на филма, след като в момента работи и по 'Star Wars: Rogue Squadron' за Дисни, но сме сигурни, че тя добре ще органириза времето си и даде най-доброто от себе си за двата предстоящи хита.

Първият филм излезе през 2017 и беше риск, след като 'Wonder Woman' има съмнителна репутация от първата екранна версия от 70-те години. Героинята е считана за твърде мила, твърде красива и обичаща. Дали децата ще успеят да се припознаят в нея, това беше главният въпрос, но филмът не разочарова, ами даже спечели много приходи и международен успех! От тогава тя е важна част от вселената и екипа на супергероите.

Долу, за всички любопитни, можете да гледате разговора между Дженкинс и Картър. 

Повече подробности за новата част на поредицата очаквайте скоро.



Публикувано на 19.10.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации