Снимка за 'You': Официален трейлър!

'You': Официален трейлър!

 Имаме чудесна новина за всички фенове на 'You'! Чакането си заслужаваше и вече имаме трейлър на сериала, кой е толкова страшен, че дори и нашият любим сериен убиец изпитва ужас.

 Ако човек погледне отстрани Уил и Лов ще реши, че са едно перфектно семейство от предградията, но уви, серийните убийци трудно сменят начина си на живот. Увлечението на Уил по съседката ги води до семейна терапия, но не е ли по-лесно 'пречката' просто да бъде премахната? Определено е, лошото е, че и Лов е на това мнение.

 Уил се е посветил на ролята си на баща и съпруг, но смъртоносната импулсивност на Лов го плаши все повече и повече. Ако не успеят да оправят нещата, може би ще се борят с проблемите до смърт?

 След като втори сезон покори топ десет класацията на Netflix и взе пет място, през 2019, почти веднага след премиерата си, то не очакваме нищо по-малко от трети сезон!

 Официален трейлър:

 

Публикувано на 18.09.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Ти (You)

Опасно очарователен, интензивно натрапчив млад мъж предприема крайни мерки, за да се вмъкне в живота на онези, от които е заинтригуван. Всички новини за сериалът

Коментари


Няма коментари


Препоръчано
Снимка за публикацията 'Манифест': Подновен за четвърти сезон!
TV
'Манифест': Подновен за четвърти сезон!

Адрияна Кръстева - 28.08.2021

Снимка за публикацията 'Good Omens' - подновен за 2-ри сезон!
TV
'Good Omens' - подновен за 2-ри сезон!

Вяра Тъпчева - 30.06.2021

Снимка за публикацията 'Transformers 7' - заглавие и детайли.
Филми
'Transformers 7' - заглавие и детайли.

Вяра Тъпчева - 24.06.2021

Подобни публикации