Снимка за 'Westworld' - излезе трейлърът на 4-ти сезон.

'Westworld' - излезе трейлърът на 4-ти сезон.

HBO спря да се закача с феновете на 'Westworld' и най-накрая направи 4-ти сезон официален - сега любопитните дори могат да видят какво ги чака в нов трейлър. Всичко изглежда спокойно и приканващо в научно-фантастичния свят, докато не се появява Мъжът в Черно. 

Драмата ще се завърне за своя 4-ти сезон на 26-ти юни, с 8 нови епизода. Еван Рейчъл Ууд, Тандиуи Нютън, Ед Харис, Джефри Райт, Теса Томпсън, Люк Хемсуърт и Аарън Пол, всички те ще влязат обратно в обичаните си роли.

Лиса Джой, създател на сериала, която през 2021-ва дебютира и като режисьор в проекта 'Reminiscence', сподели в подкаста си, че в 4-ти сезон ни очакват нови светове, които тя самата намира за много вълнуващи, както е някой, който тя е 'отвляква' от 'Reminiscence'. Нейните загатки развълнуваха и без това нетърпеливите фенове.

Трети сезон свърши с Мейв и Кейлъб, побеждавайки Сирак, а Мъжът в Черно бе сметнат за убит от своето алтър-его, контролирано от Шарлос - комбинация от имената на героите Шарлът Хейл и  Долорес.

'Westworld' е създаден от Джонатан Нолан и Лиса Джой и продуциран от Алисън Шапкър, Денис Ти, Джей Джей Ейбрамс, Атина Уикам, Ричард Дж. Луис и Бен Стивънсън.

Трейлърът може да гледате долу.


Публикувано на 13.05.2022 от Вяра Тъпчева

TV
Generic placeholder image
Западен свят (Westworld)

В „Западен свят“ неизправността на един робот нанася огромни поражения върху футуристичен увеселителен парк за възрастни и тероризира нищо неподозиращите му посетители. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации