Снимка за Завръща ли се 'Женени с деца'?

Завръща ли се 'Женени с деца'?

 “Женени с деца”

 Помните ли тази вечна комедия? Ал Бънди и неговите семейни неволи? Е, ако сте твърде млади, за да сте гледали оригинала по телевизията, за ваша радост ще можете да се докоснете до тази невероятна комедия, но…в анимиран вариант. Вярваме, че и в този си вариант ситкомът ще пожъне голям успех, както сред малките, така и сред по-големите, завладени от носталгия.

 Очаква се Ед О’Нийл, Кейти Сегал, Кристина Апългейт и Дейвид Фаустино отново да се превъплътят във своите персонажи. За момента, това е само една чудесна идея, която все още не е намерила своята стрийминг услуга и все още е на пазара, но едва ли ще е за дълго – доста компании проявяват интерес.

 Алекс Картър, един от изпълнителните продуценти на ‘Family Guy’, пише сценария на анимирана версия на обичания ситком и ще изпълнява ролята на изпълнителен продуцент, както и на шоурънър. Студиото е Sony Pictures Television, а Sony е дистрибутор и собственик на анимирания сериал.

 Какъкв е сюжетът на “Женени с деца”?

 Сериалът се излъчваше в продължение на 11 сезона, в периода 1987-1997 година, в мрежата на FOX. Ситкомът се превърна в безспорен хит и помогна на Fox да се установи, като възлов играч в телевизионната индустрия. Е, шоуто не жънеше само положителни мнения, естествено. На някои зрители въобще не им допадаше пиперливия хумор на сериала и цялостния сюжет. Въпреки, че сериалът никога не е бил на върха по рейтинг, през годините се е доказал, като наистина успешен ситком.

 През годините е имало не малко слухове за потенциално съживяване на сериала или спиноф на ситкома, както и идея са сериал с порасналия Бъд Бънди.

 


Публикувано на 14.05.2022 от Адрияна Кръстева

TV
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации