Снимка за 'Community': Шест сезона и един филм

'Community': Шест сезона и един филм

Шест сезона и един филм по-късно и ‘Community’, най-накрая, ще получи заслужения си завършек с филм. Това е дългоочаквана новина за всички, които тръпнат за този момент от 2015 г.

Peacock официално са поръчали ‘Community: The Movie’ от създателя Дан Хармон. В продукцията ще участват звездите от оригиналния сериал. 

Тази новина идва месец след най-конкретния, до момента, отговор на Хармон, който гласеше, че не е въпрос на “дали”, а на “кога”. Изглежда “кога” е сега.

Какво знаем за ‘Community’?

Сериалът се развиваше в колеж в Колорадо и в оригинал е продукция на NBC. ‘Community’ излиза заедно със сериали като: ‘The Office’ и ’30 Rock and Parks and Recreation’. Продукцията има пет сезона в първоначална мрежа, докато не се премести в Yahoo! Screen за финалния си сезон.

Въпреки много звезди, които ще се завърнат, няма и следа от Чеви Чейс, който беше в шоето за първите четири сезона и напусна, заради чести конфликти с Хармон. Доналд Гловър, участват в пет от сезоните, и Ивет Браун, която също участва в пет сезона, няма да се завърнат, но това не е изненада, като се има предвид напускането им.

Изявление на Сюзън Ровнър, NBCUniveral and Streaming:

“’Шест сезона и един филм’ започна като сладникава реплика в ранните сезони на Community‘ и бързо разпали страстно фенско движение за тази иконична, забавна и година комедия на NBC. Изключително благодарни сме, че 15 години по-късно, ние можем да дадем на феновете обещания филм и нямаме търпение да се захванем за работа с Дан Хармон, Андрю Гес, Джоел МакХейл, Sony и нашите партньори от UTV, за да продължим тази епична комедия за публиката на Peacock.”

Изявление на Дейсън Глодфелтър от Sony Pictures Television Studios:

“’Community’ изпревари със светлинни години времето си, когато беше пуснат за първо път по NBC през 2009 г. и ние сме очаровани, че още един път ще посетил брилянтните умове на Дан Хармон, Андрю Гест и невероятни актьорски състав. Благодарни сме на Peacock, нашите партньори от UTV и на хилядите фенове, които обичаха това иконично шоу.”

Изявление на Ерин Ъндърхил, Universal Television:

“Този франчайз е истинската дефиниция на общество. Развълнувани сме да съберем отново бандата и да продължим пътешествието на тези обичани персонажи.”


Публикувано на 03.10.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации