Снимка за 'Criminal Minds: Evolution': Нова страница за франчайза с нови попълнения!

'Criminal Minds: Evolution': Нова страница за франчайза с нови попълнения!

‘Criminal Minds’ е от онези сериали, които всички сме гледали по хиляди пъти. Дали ще си направим маратон, дали ще ги хванем случайно по телевизията – няма значение, защото те сякаш винаги са там.

Ето, че дойде време да обявим заглавието на подновения ‘Criminal Minds’ и то е – ‘Criminal Minds: Evolution’, продуциран от ABC Signature и CBS Studios. Премиерата ще е през есента и ще можете да го гледате ексклузивно по Paramount +.

Новият сериал ще продължи да разширява франчайза, за радост на публиката. Оригиналният сериал, ‘Criminal Minds’ (2005-2020), проследяваше приключенията на Отделът за поведенчески анализи към ФБР. Където най-добрите, профилираха най-злите.

В ‘Criminal Minds: Evolution’, елитният ФБР екип от криминални анализатори ще се изправи срещу най-голямата заплаха до сега, UnSub, който е използвал пандемията, за да изгради мрежа от серийни убийци. И докато светът отново се пробужда, а операцията започва да се задейства, екипът трябва да хване всеки един убиец, един по един, убийство по убийство.

Зак Гилфорд ще се присъедини към състава, в ролята на операционния анализатор Елиас Войт. Той е част от световна компания за кибер сигурност, лошото е, че самият той има тъмна страна и обсесия по смъртта.

Кой е Зак Гилфорд?

Може би го помните като момчето от ‘Friday Night Lights’ или пък от най-скорошната му изява в хорър сериала на Netflix – ‘Midnight Mass’. Също така, ще го срещнете в ‘Good Girls’ и ‘LA’s Finest’. Най-скорошните му филмови изяви са в ‘The Purge: Anarchy’ и ‘Boy Genius’. Скоро ще го видим и в предстоящия филм ‘The Disappearance of Cari Farver’.

Какъв е продуцентският състав на ‘Criminal Minds: Evolution’?

Сериалът е продуциран от ABC Signature и CBS Studios. Добре познатата ни Ерика Месър ще е шоурънър, изпълнителен продуцент и сценарист. Брийн Фрайзер и Кристофър Барбур ще са сценаристи и изпълнителни продуценти, Глен Кершав ще е директор и изпълнителен продуцент, а Марк Гордан ще стане част от екипа изпълнителните продуценти.


Публикувано на 10.09.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации