Снимка за 'Criminal Minds: Evolution': Сериалът ще бъде подновен за следващ сезон

'Criminal Minds: Evolution': Сериалът ще бъде подновен за следващ сезон

Paramount+ обявиха, че са готови да подновят “Престъпни намерения: Еволюция” за още един сезон. Това не е изненада, предвид успехите, които носи франчайзът от десетилетия.

Стриймърът спомена, че драмата, дело на Ерика Месър, е една от ТОП 5 оригитални сериали. Първите 10 епизода излязоха навръх Деня на благодарността, а финалът на половината сезон на 15-ти декември, като нови епизоди започнаха отново да излизат на 12-ти януари. Финалът на настоящият сезон ще е на 9-ти февруари, а продукцията на новия сезон ще започне по някоя време тази година.

Изявление на Таня Гилън, Paramount Streaming:

 “Развълнувани сме да представим още по-заплетена сюжетна линия на лоялните фенове на “Criminal Minds: Evolution”, посредством поръчката на още един сезон. Сериалът винаги е бил последователен в отличното си представяне в Paramount+ и феновете бързо възприеха новия сезон с неговите по-сериализирани елементи. Все още има мрачни обратни и завои, които ще видим този сезон, нямаме търпение феновете да видят какво предстои.”

Какъв е сюжетът на “Престъпни намерения: Еволюция”?

Сериалът е разширение на оригиналния си предшественик, който се излъчваше в периода 2005 г.-2020 г. В настоящия сезон, елитен екип от ФБР-профайлъри се изправя срещу UnSub, използвам пандемията да създаде мрежа от серийни убийци. Докато светът се разтваря, отново, и мрежата влиза в режим на операция, екипът трябва да разследва убийствата едно по едно.

Какъв е продуцентският състав на  “Престъпни намерения: Еволюция”?

Продукцията е плод на колаборация между ABC Signature и CBS Studios. Месър е шоурънър и изпълнителен продуцент, рамо до рамо с Брийн Фрайзер, Крис Барбур, Глен Кершав и Марк Гордън.


Публикувано на 16.01.2023 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации