Снимка за 'Criminal Minds: Evolution' - премиерна дата!

'Criminal Minds: Evolution' - премиерна дата!

'Criminal Minds: Evolution' идва точно за празниците. Първите два епизода ще излязат на Деня на Благодарността, 24-ти ноември, на платформата Paramount+. След премиерата на сезона нови епизоди ще излизат всяка седмица в четвъртък, до финала на първата половина на 15-ти декември.

Сезонът ще се завърне отново на 12-ти януари 2023-та година с нови епизоди седмично и ще продължи до 9-ти февруари.

'Ние никога не сме искали да си тръгнем', каза Ерика Месър по време на Television Critics Tour. Тя работеше по 15-те сезона на сериала, преди той да бъде прекратен през 2020-та. 'Знаехме, че има още много истории за разказване. При някои шоута можеш да усетиш как сценариите вече не са достатъчно креативни и нямат същата сила. Това при нас никога не се е случвало.'

Сюжетът проследява елитния екип от ФБР агенти и какво се е случвало в животите и работата им, откакто феновете ги видяха за последно. Те се сблъскват с най-тежката заплаха досега, сериен убиец, който е използвал пандемията, за да създаде онлайн мрежа от други серийни убийци. Екипът трябва да ги залови, убийство след убийство. Актьорите от оригиналния каст се завръщат, включително Джо Мантеня, Ей Джей Куук, Кирстен Вангснес, Аиша Тайлър, Адам Родригез и Паджет Брюстър.

Шоуто няма да се е променило много, обещават те, като отново, предвид че голяма част от зрителите са тийнейджъри, ще се внимава какво се показва.

'Criminal Minds: Evolution' е продуциран от ABC Signature и CBS Studios. Ерика Месър е изпълнителен продуцент и сценарист. Брийн Фрейзър и Крис Барбър също ще пишат, а Глен Кършоу ще режисира и продуцира.

Публикувано на 22.09.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Criminal Minds

Сериалът проследява елитна група от профайлъри, които анализират най-опасните серийни убийци в нацията и отделни отвратителни престъпления в опит да предвидят следващите им ходове, преди да нападнат. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации