Снимка за Crossover-ът на 'NCIS' и 'NCIS: Hawai'i' получава премиерна дата!

Crossover-ът на 'NCIS' и 'NCIS: Hawai'i' получава премиерна дата!

'NCIS' и 'NCIS: Hawai'i' ще празнуват новите си сезони грандиозно с кросоувър събитие, което ще излезе в 9 часа вечерта на 19-ти септември.

В рамките на два часа ще видим как опасен престъпник пуска в действие сложна мрежа и зъл план в действие, което ще закара D.C. екипа в Хавай, за да спрат атаката.

Всичко ще започне с премиерата на 20-тия сезон на 'NCIS' в 9 часа. Епизодът се казва 'A Family Matter' и продължава от там, където отвореният финал на 19-ти сезон ни остави - със специален агент Алдън Паркър все още в бягство с бившата си жена Вивиан, и екипът, разследвайки кой от миналото му може да го мрази толкова и да е виновникът, с надеждата да изчистят името на Паркър. С помощта на специален агент Джейн Тенант от 'NCIS: Hawai'i' и компютърния специалист Ърни Малик, които са в града, за да се срещнат с Леон Ванс, те успяват да намерят своят главен заподозрян, Гарвана.

Кросоувър събитието ще се състои и от премиерата на 2-рия сезон на 'NCIS: Hawai'i', който ще се излъчи в 10 часа, след този на 'NCIS'. Епизодът се казва 'Prisoners' Dilemma' и в него екипът на Тенант, заедно с агентите Ник Торес и Джесика Найт, проследяват Гарвана до остров в Оаху и научават за неговите планове да атакува RIMPAC. Участват още Гари Кол, Браян Диетцен и Диона Рийсъновър от каста на 'NCIS'.

Епизодите ще се излъчат едновременно по CBS и на платформата Paramount+.

'NCIS' е продуциран от Belisarius Productions, в партньорство със CBS Studios. Стивън Д. Биндер, Час Флойд Джонсън, Марк Хороуиц, Марк Хармън, Скот Уилямс, Дейвид Норт и Доналд П. Белисарио са изпълнителни продуценти.

'NCIS: Hawai'i' е продуциран от CBS Studios. Участват Ванеса Лахи, Алекс Тарант, Ноа Милс, Ясмин Ал-Бустами, Джейсън Антоон, Тори Андерсън и Киан Талан. Изпълнителни продуценти са Мат Бозак, Джан Наш, Кристофър Силбър и Лари Тенг.

Публикувано на 11.08.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации