Снимка за 'Dune: Part Two' - промяна на премиерната дата!

'Dune: Part Two' - промяна на премиерната дата!

Трябва да почакаме още малко - продължението 'Dune: Part Two' на Денис Виленуева ще излезе на 17-ти ноември 2023-та, вместо на 20-ти октомври 2023-та!

Новата дата е една от любимите и обичайни за Warner Bros. - на нея са излязли множество Harry Potter и Fantastic Beasts филми, точно преди Деня на Благодарността, както и Justice League. Warner Bros. тъкмо започнаха състезание с Lionsgate - именно те са причината за промяната, след като стана ясно, че на 20-ти октомври ще пуснат 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

Нито един от тези филми не е започнал снимки все още. 'Hunger Games' ще започне да се снима след две седмици, а снимките на 'Dune: Part Two' ще стартират по-късно тази есен в Будапеща. Има много време, докато реално видим нещо от продукцията. 

Universal ни подготвя 'Trolls 3', а Paramount планират да ни спечелят с филм, проект на Джон Кразински и с участието на Раян Рейнолдс. 'Dune: Part Two' е насочен към различна публика от 'Hunger Games' - първият би трябвало да е по-популярен сред момчетата, а вторият сред момичетата.

Първият филм 'Dune' е най-печелившото заглавие на Warner Bros някога. Премиерата му на HBO Max донесе още 400 мил. $ и филмът спечели шест награди Оскар!

Към каста се присъединяват Леа Содо като Лейди Маргарет, както и още Флорънс Пъг, Кристофър Уолкен и Остин Бътлър. Тимъти Шамалет, Ребека Фъргюсън, Зендая, Хавиер Бардем и Джош Бролин ще се завърнат в ролите си.

Друга конкуренция на всички тези хитови продукции е следващият 'Godzilla-Kong' на Legendary. Неговата премиерна дата в момента е 15-ти март 2024-та. Адам Уингард ще режисира продължението, а Алекс Гардиа, Ерик МакЛойд, Томат Тул и Джон Джашни ще продуцират.

Тепърва очакваме повече информация за сюжета, както и тийзъри и трейлъри на всички гореизброени филми.

Публикувано на 02.07.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации