Снимка за 'Fantastic Four': Премиерна дата + продуцентски екип!

'Fantastic Four': Премиерна дата + продуцентски екип!

Вярваме, че са много феновете, които от дълго време очакват появата на новия филм на “Фантастичната четворка”. Ето, че вече, можем да споделим с вас кой ще е директор и кои гений ще се заемат със сценария.

Както, може би, вече сте разбрали – Мат Шакман ще е в ролята на директор на новия филм. Marvel Studios откриха и своите сценаристи в лицето на Джеф Каплан и Иан Спрингър.

Според вътрешни източници, двамата сценаристи се занимават с новия филм за “Фантастичната четворка” от известно време. Според нашата информация – дори преди Шакман да е избран за директор. През това време, Спрингър и Каплан са начертавали пътя на новия филм и други бъдещи продукции, и това как те ще се впишат в света на Marvel. Сега, Каплан, Шакман и Спрингър ще се съберат, за да обединят своите идеи и виждания за този проект. Кевин Фейдж, президент на Marvel Universal, продуцира филма.

Този месец се състоя събитие на Disney, на което Фейдж не издаде много за това какво предстои, само обяви Шакман за директор на филма, но отрече да има вече избран актьорски състав. Докато новите сценаристи работят по сценария, Фейдж и Шакан ще се фокусират върху откриването на актьорския състав.

“Фантастичната четворка” е дълго чакано продължение. Още от момента в който Disney абсорбира Fox и всички негови активи. От тогава, феновете се чудят кога ще получат още една порция филми. За всеобщо щастие, Фейдж отговори на тези надежди, по време на тазгодишния Comic-Con в Сан Диего, казвайки, че филмът ще влезе в 6-та фаза. Премиерата му ще е на 8-ми ноември, 2024г. Той ще бъде последван от два филма за Отмъстителите: ‘Avengers: The Kang Dynasty’ на 2-ри май 2025г. и ‘Avengers: Secret Wars’- 6 месеца по-късно.

Колкото до Каплан и Спрингър, въпреки че са нови звезди на сцената, дуото писатели са едни от най-горещите сценаристи в града, продали множество сценарии през последната година. Един от най-високобюджетните проекти е комедията на Warner Bros. – ‘Disaster Wedding’.


Публикувано на 22.09.2022 от Адрияна Кръстева

Подобни публикации