Снимка за 'Ginny & Georgia' получава премиерна дата на 2-ри сезон!

'Ginny & Georgia' получава премиерна дата на 2-ри сезон!

Netflix съобщи премиерната дата на 2-рия сезон на шоуто 'Ginny & Georgia', с участието на Бриан Хауи и Антония Джентри - 5-ти януари! Платформата също така пусна няколко снимки от сезона, които ни дават възможността да надникнем отново на площадката. Става ясно как продължават нещата след големия отворен финал на 1-ви сезон - Джини и малкия и брат, напускайки града, след като научават, че майка им е отровила доведения им баща.

Джини и брат и или се завръщат у дома, или отиват при бащата на Джини в Бостън - и двете вероятности са възможни, тъй като снимките загатват и за двете. Джини обаче със сигурност ще се върне в училището, където я виждаме да споделя романтичен момент с непостоянния си любовен интерес Маркъс. Джордия от своя страна е с годеника си Пол.

В новия сезон Джини трябва да се научи да живее с мисълта, че майка и е убиец и то, че е убила, за да защити нея. Джорджия иска миналото да си остане зад тях и има сватба за планиране. Както можете да предположите обаче, ако сте гледали първия сезон, миналото на Джорджия винаги я застига.

Участват още Дизел Ла Торака, Дженифър Робъртсън, Феликс Малард, Сара Вайсглас, Скот Портър, Реймънд Аблак, Челси Кларк и Кати Дъглас.

'Ginny & Georgia' е създаден и продуциран от Сара Лампърт. Джеф Талър, Джени Дали, Холи Хайнс, Даниел Марч, Ланс Самюелс, Даниел Айрън и Арманд Лио са изпълнителни продуценти. Помощник режисьори са Одри Къмингс, Данишка Естерхейзи, Шарън Луис и Роуз Трош.

'Ginny & Georgia' - 2-ри сезон.
* Кликнете върху снимката за пълен размер.

Публикувано на 06.12.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации