Снимка за 'Gotham City' и 'Superman & Lois' с премиерна дата! (СПОЙЛЕР)

'Gotham City' и 'Superman & Lois' с премиерна дата! (СПОЙЛЕР)

The CW ни изненада с премиерни дати за новата си DC драма - ‘Gotham Knights’ и за завръщането на трети сезон на ‘Superman & Lois’. Първият сериал е дело на Berlanti Productions, а премиерната му дата е 14-ти март, веднага след дебюта, в същия ден, на трети сезон на ‘Superman & Lois’.

Какво да очакваме от ‘Gotham Knights’?

Е, Батман е мъртъв. Тъмен облак надвисна над Готъм, вече го няма Маскирания герой, за да защитава жителите. В същото време, синът на Брус, Търнър Хайес, е обвинен в убийството на баща си. Под прицел са и предполагаемите съучастници, деца на всеизвестни врагове на Батман. Кои са тези деца? Дуела, непредвидим боец и изкусен крадец, родена в Лудница, изоставена от баща си. Харпър Роу, умна на улицата и инженер, който може да поправи всичко, заедно с нейния брат - Кълън Роу, умен транс тийнейджър, на когото му е писнало да е разбран и учтив. Властите са по петите им, а Търнър ще трябва да разчита на своите съюзници, сред които Стефани Браун и Кари Кели. Младите надежди, отритнати от собствения си град, скоро ще осъзнаят, че в Готъм се задава нещо много по-мрачно, отколкото са си мислели. Готови ли са да се превърнат в следващите Рицари на Готъм?

Какво се случи в ‘Superman & Lois’ до момента?

Третият сезон започва веднага след побеждаването на Али Алстон от Супермен. Кларк и Лоис работят във вестник Smallville и се наслаждават на простичкия живот в малкия град. Но романтичното блаженство на семейство Кент само хвърля светлина върху това колко изолираща може да бъде „тайната“, докато Криси (София Хасмик) се бори да балансира между нов любовен интерес и приятелството си с Лоиз. Също така, балансът между работата и личния живот на Лоиз също е подложен на текст, когато мисия под прикритие разкрива смъртоносен враг, който обещава да промени семейство Кент завинаги.

Супермен ще премести Рая и Ада за своето семейство, но с толкова безпощаден враг - не се знае дали дори това ще помогне. В същото време, момчетата Кент се оказват издърпани в противоположни посоки. Джордан открива каква е истинската същност на суперсилите, а Джонатан е в търсене на цел, която е различна от футбола. 

В същото време, Джон Хенри е преследван от миналото на двойника си, което ще доведе до опасни последствия за него и Натали. Лана Ланг и Кайл преосмислят своето семейство след раздялата, докато Сара изследва какво я очаква в бъдещето, нея и Джордан, след като вече знае за суперсилите му.

Какво ще видим в новите сезони? Предстои да разберем!


Публикувано на 04.01.2023 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации