Снимка за HBO Max се разделя с 'Западен свят' и 'The Nevers'.

HBO Max се разделя с 'Западен свят' и 'The Nevers'.

'Westworld' и 'The Nevers' напускат HBO Max. Сериалите са продукт на Warner Bros Discovery и е много вероятно драмите да намерят нов дом в други платформи.

Дейвид Заслав, шефът на WBD, планира да стане част от така наречените бързи канали. Премахването на 'Westworld' обаче е изненада, защото това е до днес една от най-известните драми на HBO. Научнофантастичният сериал наскоро беше прекратен след 4 сезона и на феновете може да им е трудно да наваксат с всички епизоди, преди да бъдат махнати.

'The Nevers' e творение на Джос Уедън и първата част на първи сезон излезе през 2021-та, като още не е ясно кога ще получим втората. Вече не е ясно и къде това ще стане. 

HBO Max в момента е подложен на разглеждане и ревю от WBD, по случай края на годината, и от там идват тези промени.

'Westworld', създаден от Джонатан Нолан и Лиса Джой, е адаптация на филма на Майкъл Крихтън от 1973-та и е получил 9 награди Еми и общо 54 номинации. Участват Антъни Хопкинс, Eд Харис, Танди Нютън, Теса Томпсън, Еван Рейчъл Ууд, Джефри Райт, Люк Хемсуърт, Аарън Пол и много други.

'The Nevers' ни пренасява във викториански Лондон и проследява група, съставена главно от жени, известни като Докоснатите, които изведнъж развиват свръхестествени способности. Сред тях са Амалия Тру, мистериозна вдовица и нейната най-добра приятелка Пенанс Адиър, брилянтен изобретател.


Публикувано на 16.12.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Западен свят (Westworld)

В „Западен свят“ неизправността на един робот нанася огромни поражения върху футуристичен увеселителен парк за възрастни и тероризира нищо неподозиращите му посетители. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации