Снимка за Идва краят на 'Nancy Drew'!

Идва краят на 'Nancy Drew'!

Краят наближава за 'Nancy Drew' на The CW. Те потвърдиха тази сряда, че 4-тият сезон, който в момента се снима, ще бъде и последния за продукцията. Премиерната дата ще излезе по-късно.

Решението за края на 'Nancy Drew' не е неочаквано. Според източници, дискусии около драмата са започнали около 4-ти сезон и решението е взето преди Марк Педоуиц да напусне The CW. Финалът ще задоволи феновете и ще отговори на всички въпроси, обещават от мрежата.

Новите шефове на The CW искат по-евтина програма, затова решението е удобно за тях. Сериалите стават все по-скъпи с всеки сезон, с който са на екран и ето, че 'The Flash', 'Riverdale' и 'Nancy Drew', и трите серии приключват. 'All American' е последният, който остава.

Финалът на 'Nancy Drew' идва точно след бързия край на 'Tom Swift' - спинофът, който беше прекратен миналото лято.

Нога Ландау и Мелинда Хсу Тейлър казаха в изявление следното: 'Толкова сме щастливи и горди, че показахме изключителната индивидуалност и сила на Нанси Дрю и че години работихме заедно с невероятните креативни таланти пред и зад камерата, в студиото и мрежата. Сърцата ни са пълни с благодарност, знаейки, че имаме шанса да затворим тази глава целенасочено и устремено, и, разбира се, с множество обрати, свръхестествени уплахи и романтика по пътя. Изключително сме привързани към нашите страхотни фенове, които дадоха живот на нашите теми и истории. Четвъртият сезон ще е достоен и надяваме се отново ще заслужим тяхната любов и подкрепа.'

МакМан, която играе Нанси, изрази своите емоции: 'Беше истинско удоволствие да започна кариерата си като малка част от наследството на Нанси Дрю. Привилегия е да съм в нейните обувки, да се вдъхновявам от нея и да растем заедно. Ще ми се нашите невероятни фенове да можеше да усетят обичта и страстта на нашия екип, всичко заредено в сериала още от първия ден. Вие сте огромна част от това прекрасно шоу, точно като нас. Благодаря за всяка частица любов, която сте споделили с мен и един с друг.'

'Nancy Drew' проследява легендарният тийн детектив, докато тя разрешава мистерии - както и нормални, така и свръхестествени, в градчето си в Мейн. Участват още Скот Уолф, Лиа Луис, Мадисън Джейзани, Тунжи Касим, Алекс Саксън и Райли Смит.

Сериалът е създаден от CBS Studios и Fake Empire и е продуциран от Ландау, Хсу Тейлър, Джош Шварц, Стефани Савадж, Лис Роуински, Алекс Тауб, Лари Тенг и С. Лили Ху - все доказани продуценти, работили по някои от най-популярните продукции през последните години.

Публикувано на 28.10.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Nancy Drew

Младата талантлива Нанси Дрю има големи планове - тя иска да напусне своя малък роден град след като завърши гимназия, иска да отиде в колеж... но изведнъж се оказва замесена в една свръхестествена мистерия и разследването на едно убийство! Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации