Снимка за Излезе тийзърът на 'Mythic Quest'!

Излезе тийзърът на 'Mythic Quest'!

Apple днес зарадваха феновете на 'Mythic Quest' с нов тийзър за предстоящия 3-ти сезон! Той ще дебютира на платформата Apple TV+ тази есен. 

Сериалът е създаден от Роб МакИлхени, Чарли Дей и Меган Ганц. Той проследява създатели на видео игри, които правят своите светове, герои и легенди. Техните най-тежки битки обаче не са в играта, а в офиса. Във вторият сезон видяхме как креативния директор Иън Грим и неговия партньор Попи Ли тръгнаха по собствен път, но новият тийзър ни подсказва, че всъщност с това решение нищо не се е променило.

Иън и Попи продължават да навигират своя свят на игрите и партньорството си с новото GrimPop студио. Дана е принудена да поддържа мира, а Дейвид трябва да свикне със своята нова роля. Джо се завръща като асистент - по-лоялна от всякога. Карол се опитва да разбере къде е новото и място след повишението. Рейчъл търси начин да балансира морала и капитализма, а Брад, който е излязъл от затвора, ще се завърне в обществото като нов мъж.

Тийзърът излезе по време на Comic-Con и на сцената бяха повечето от звездите на сериала.

Шоуто е продуцирано от Lionsgate, 3 Arts Entertainment и Ubisoft. Изпълнителни продуценти са МакИлхени, Майкъл Ротерберг, Николас Френкел, Джейсън Алтман, Даниел Крейник и Жералд Гюлемо. 

Можете да гледате видеото долу.Публикувано на 25.07.2022 от Вяра Тъпчева

Подобни публикации