Снимка за Излезе дългоочакваният трейлър на 5-тия сезон на 'The Handmaid's Tale'!

Излезе дългоочакваният трейлър на 5-тия сезон на 'The Handmaid's Tale'!

Джун Осбърн ще се срещне лице в лице с последствията от нейните действия в предстоящия 5-ти сезон на 'The Handmaid's Tale'. Новият сезон ще дебютира на 14-ти септември и първият трейлър ни подготвя за драмата.

Накратко, Джун атакува и уби командир Фред Уатърфорд в края на 4-ти сезон, защото търсеше отмъщение за травмата и болката, които той е причинил на нея и на безброй други семейство. В новите епизоди тя трябва да се изправи срещу бременната вдовица Серена, която няма да се спре пред нищо, за да отмъсти смъртта на съпруга си.

'Основателят на Гилиад, той ни отне нашата родина. Трябваше да плати за всичко, което е направил', казва Джун в трейлъра, точно преди да признае пред мъжа си Люк какво е направила.

'И го обичах толкова много', добавя тя.

Серена, няма съмнение, знае кой е убиецът, въпреки че не знае съвсем всичко и се чуди кой и е помогнал да изпълни целия си план. Джун има много съюзници, които сега ще се опитат да прикрият нейните следи, за да не се сблъскат и те със същите последици като бившата камериерка.

Джун е променена жена и никой не знае на какво е способна, за да свали патриархията.

Гледайте вълнуващия трейлър долу и се пригответе за смесени емоции и много сълзи.Публикувано на 25.08.2022 от Вяра Тъпчева

Подобни публикации