Снимка за Какво да гледаме сега по Disney+?

Какво да гледаме сега по Disney+?

Disney+ предлага не само всички от анимираните класики на студиото, които ще ни заредят с добро настроение, ами и разнообразен набор от други сериали и филми. Има за всекиго по нещо и е прекрасен начин за всички деца да изпитат радостта при запознаването с вечните анимационни герои и за възрастните, които могат спокойно да се отдадат на носталгията. Ще ви предложим няколко продукции, които, надяваме се, ще ви заинтригуват.

1. ‘Ugly Betty – за всички фенове на драмата и модата култовият сериал е на разположение! Пригответе се да се запознаете с Бети, която бързо се вижда в чудо, щом става асистентка на шеф на модно списание в Ню Йорк. Потопете се в един щур свят, изпълнен с мелодрама, романтика и сложни отношения.

2. ‘The Simpsons– всички сезони на едно от любимите семейства на целия свят са на разположение на платформата. Сериалът сатирично представя живота на типичното американско семейство и има цели 34 сезона, както и тематични такива – например можете да гледате коледните епизоди, за да се настроите за празниците.

3. ‘Not Okay казахме, че има за всекиго по нещо, и ето, че дори можем да ви предложим тазгодишната черна комедия ‘Not Okay’. Зои Дъч е в главната роля, редактор в списание, която лъже, че е била в Париж по време на терористична атака, за да спечели последователи и слава. Всичко излиза извън контрол и действието определено е толкова абсурдно, че дълго ще го помните.

4. ‘The Parent Trap – филмът от 1998-ма е любима класика, дебютът и един от вечните филми на Линдзи Лоън, която управляваше началото на 2000-те години. Две близначки се срещат отново на летен лагер, след като са били разделени при раждането и решават да съберат разведените си родители. Лека и забавна история, която ще ви разсмее и трогне, перфектна, ако имате по-малки деца.

5. ‘West Side Story– говорим за версията от 2021-ва година на американския мюзикъл, с Анзел Елгорт и Рейчъл Зиглър в главните роли на Тони и Мария. Режисиран от Стивън Спилбърг, той получава добри оценки от критиците и от публиката. Професионалистите се съгласяват, че Спилбърг комбинира класическото с модерното по един автентичен начин и филмът определено заслужава да се гледа.

6. ‘Thor: Love & Thunder – можете да намерите всички продукции на Marvel, а ние ще наблегнем на най-новия филм ‘Thor’, който зарадва феновете това лято. Историята на нашия герой продължава и ще доведе до развръзки и не само – ново начало също е в неговото бъдеще. Пълен е с обичайните за студиото екшън, забавни моменти и затоплящи отношения. Можете да си направите маратон с 4-те филма от поредицата с Крис Хемсуърт.

7. ‘Murder on the Orient Express – новата адаптация по историята на Агата Кристи е перфектна за феновете на криминалета. Мистерията се развива в известния Ориент Експрес през 1930-те и Поаро, обичаният детектив, създаден от Кристи, отново е необходим, за да се разнищи престъплението.  Продължение – ‘Death on the Nile’, излезе тази година, по друг от романите на кралицата на криминалните романи.

8. ‘Into the Woods– ето още един мюзикъл, който бързо ще ви грабне. Мащабната продукция ‘Into the Woods’. Историята има доста адаптации, но тази от 2014-та, режисирана от Роб Маршал има в каста си безброй звезди и няколко номинации в джоба. Смесват се сюжетите на няколко приказки и със сигурност е вълнуващо да видим толкова прекрасни герои заедно – приключенията са на лице.

9. ‘The Princess Diaries–  ще сте тъкмо навреме за дългоочакваните новини за предстояща 3-та част! Тийнейджърската комедия е епична и една от най-любимите на цяло поколение. Двете части проследяват героинята на Ан Хатауей, Миа Термополис, обикновено момиче от Сан Франциско, която се оказва принцеса на малка държава на име Женовия. Джули Андрюс играе нейната баба, кралицата, и Миа трябва да свикне с живота на кралска особа.

10. ‘The Good Doctor– високо оценената от критиците и феновете медицинска драма е сега достъпна за феновете и за нови зрители. Всичките 6 сезона са на разположение. Сериалът се бори със скептицизма чрез главния герой, хирург с аутизъм, който спасява животи всеки ден. Заредете се с кърпички и особено ако сте фенове на този жанр, то едва ще се откъснете от екраните.

Зимният сезон е пълен с уютни вечери със свещи на дивана, към които най-доброто попълнение е добрият филм или сериал. Затова се надяваме нашите предложения да са ви харесали и да им се насладите. 

Публикувано на 23.11.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации