Снимка за Какво ще е бъдещето на "Аватар"?

Какво ще е бъдещето на "Аватар"?

Докато светът тръпне в очакване на едно дългоочаквано продължение – това на „Аватар“ – директорът на продукция, Джеймс Камерън, изглежда има своите собствени мисии, идеи и терзания, които може и да доведат до това той да не е част от четвъртата и петата част на „Аватар“ сагата.

 Изявление на Джеймс Камерън:

„Филмите „Аватар“ заемат цялото ти време. Имам други неща, които разработвам и за които се вълнувам. Мисля, че евентуално, след време, не знам дали след трети или четвърти филм, ще ми се иска да предам щафетата на директор на когото вярвам да поеме филма, за да мога аз да се съсредоточа върху други неща от които също съм заинтересован. Или не. Не знам.“

 Вярваме, че Камерън ще вземе най-доброто решение, както за себе си, така и за феновете на уникалния свят който той съумя да създаде. Нека не позволяваме бъдещето да ни разстройва, защото Камерън имаше какво да каже и по повод вълнението си за предстоящия втори филм:

„Всичко, което имам да кажа за семейството, за устойчивостта, за климата, за света на природата, темите които са важни за мен, както в реалния, така и в кинематографичния свят – мога да изразя всичко върху това платно. Започвах да се вълнувам все повече в хода на продукцията. Четвъртият филм, е, той е наистина дързък. Всъщност, като се замисля, надявам се аз да го направя, но всичко зависи от силите на пазара. Три мога да направя, за това ще излезе въпреки това. Наистина се надявам да можем да направим четири и пет, защото е една наистина голяма сюжетна линия.“

 Феновете на Камерън, със сигурност помнят един друг проект, който много се надяваха той да оглави – ‘Atila: Battle Angel’. Камерън дълго време планираше и искаше да създадена тази адаптация по едноимения комикс и всички се надявахме, че той ще е и директор. За съжаление, задължението му към „Аватар“ не му позволи, принуждавайки го да избере друг директор – Робърт Родригез. Въпреки това, Камерън остана изпълнителен продуцент и сценарист.

 Какво да очакваме в „Avatar: The Way Of Water“?

 Действието се развива повече от десетилетие след събития в първия филм. Проследява семейство Съли (Джейк, Нейтири и техните деца), бедата която ги преследва, пътят който извървяват, за да запазят околните в безопасност, битките които водят, за да останат живи и трагедиите през които преминават.

 Премиерната дата е 16-ти декември, 2022г.!


Публикувано на 07.07.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации