Снимка за 'Кевин може да върви по дяволите' - премиерна дата и трейлър!

'Кевин може да върви по дяволите' - премиерна дата и трейлър!

AMC избраха премиерна дата за втория и последен сезон на своята тъмна комедия 'Kevin Can F**k Himself'. Те пуснаха и трейлъра, както и първи снимки от снимачната площадка. Вторият сезон ще дебютира в 9 часа вечерта в понеделник, 22-ри август, с два епизода достъпни на AMC+. Абонатите на платформата ще имат достъп до нов епизод всяка седмица.

Първият сезон свърши с Нийл (Алекс Бонифер), който научи, че Алисън МакРобъртс (Ани Мърфи) и Пати O'Конърс (Мери Холис Инбоден) планират да убият съпруга на Алисън, Кевин (Ерик Питърсън).

Сега в новия сезон ще видим как Алисън и Пати се опитват да сключат сделка с Нийл, което кара Алисън да потърси по-добър начин да се измъкне от живота на домакиня.

В сериала участват още Браян Хоу, Реймънд Лий, Джейми Денбо и Кандис Коук. Ерин Хайс ще се появи като в гост звезда в предстоящите епизоди.

'Kevin Can F**k Himself' е създаден и продуциран от Валери Армстронг - позната ни от проектите 'Lodge 49' и 'SEAL Team', Рашида Джоунс и Уил МакКормак чрез тяхната компания Le Train Train. Крейг ДиГрегорио е изпълнителен продуцент, заедно с Шон  Клементс и Колин Уалш.

Можете да гледате новия трейлър долу, а любопитните снимки ще намерите в галерията. 


'Kevin Can F**k Himself'
* Кликнете върху снимката за пълен размер.

Публикувано на 20.07.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Kevin Can F**k Himself

Сериалът разказва тайната историята на Алисън МакРобъртс (Мърфи), жена, която всички смятаме, че познаваме. Типичната съпруга във всеки ситком. Всички новини за сериалът
Подобни публикации