Снимка за 'Колелото на времето' - подновен за 3-ти сезон!

'Колелото на времето' - подновен за 3-ти сезон!

Приключението на Морейн Дамодред и Една Сила продължава.

Amazon подновиха епичната фантастична драма 'The Wheel of Time' за 3-ти сезон! Това беше разкрито на презентация по време на Comic-Con и идва точно след излизането на 2-рия сезон.

Първият сезон се състоr от 8 епизода и излезе през ноември.

'The Wheel of Time' ни пренася в един фантастичен свят, където магията съществува, но само жените могат да я използват. Сериалът е продуциран от Amazon Studios и Sony Pictures Television и е създаден от същият сценарист, който стои зад 'Agents of S.H.I.E.L.D' и 'Chuck'.

Историята проследява Морейн, изиграна от Розамунд Пайк и член на изключително силна женска група. Тя отива в малкото градче, на име Двете реки, където се озовава в средата на опасно и лудо приключение, заедно с петима мъже и жени, един от тях назован да бъде преродения дракон. Те или ще спасят света или ще го разрушат.

Участват още Даниел Хини, Зои Робинс, Маделайн Маден, Джоша Страдовски и Маркъс Рутерфорд. Продуценти са Рейф Джъдкинс, Лари Мондрагън и Рик Селвадж.

'Вълнувам се, че ще правим трети сезон', каза Джъдкинс. ''The Shadow Rising' винаги е била моята любима книга от поредицата, затова е истинска чест за мен да мога да я пренеса на телевизионните екрани и да представя на нова публика историите, които ме накараха да се влюбя в тези книги.'

'Изключително сме развълнувани да се потопим по-дълбоко в този свят с Рейф Джъдкинс и екипа му, които са направили страхотна работа да дадат почит на Робърт Джордан и да осигурят на нашите потребители такова уникално преживяване', допълни Върнън Сандърс, шеф на Amazon Studios.


Публикувано на 24.07.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации