Снимка за 'Короната': Какво е бъдещето на сериала?

'Короната': Какво е бъдещето на сериала?

Петият сезон на ‘The Crown’ има официална премиерна дата и тя 9 ноември. Ще можете да гледате новия сезон ексклузивно по Netflix. Всъщност, драмата е била насрочена за този месец, но след трагичната смърт на кралица Елизабет Втора, Netflix трябваше да подходи внимателно към пускането на новия сезон на сериала, който проследява нейния живот.

Естествено, като всичко останало в живота на Кралицата, до последния и дъх, подобен сценарии е бил предвиден предвиден още през 2016 г., преди дебютът на ‘The Crown’. Създателят на сериала Питър Морган и изпълнителният продуцент – Стефан Далдри, са взели решение, че при случай на смърт на монарха, продукция ще спре за известен период, за да окаже почитта си към починалата кралица.

Съответно, снимачният процес на сезон 6 спря в деня на смъртта на кралицата. Снимачен процес нямаше и в понеделник, когато беше и погребението на монарха.

В свой имейл Морган казва, че този сериал е любовно писмо до кралицата.

Какво ще се случи в пети и шести сезон на сериала?

Ще започнат да се разглеждат разтърсващи събития от живота на кралското семейство. Това включва разводите на три от децата на кралицата. Този на принцеса Анна, на принц Андрю и разбира се – драматичната сватба на принц Чарлз и принцеса Даяна.

Финалният, десети, епизод на ‘The Crown’ ще разкаже за трагичната автомобилна катастрофа, в която умира Даяна. Трагично стечение на обстоятелствата, което успя да разтърси целия свят.

Разбираемо, след смъртта на кралицата, сериалът достигна не виждана, до сега, популярност. Продукцията ще продължи да снима своя шести сезон и през 2023г.

Вярваме, че това е сериал от който може да се научи много. Елизабет Втора не беше просто монарх, тя беше епоха, която си отиде.


Публикувано на 29.09.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Короната (The Crown)

The Crown e адаптация на пиесата „The Audience”, която проследява историята на младата кралица Елизабет II. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации