Снимка за 'Law & Order: SVU' - Кели Гидиш се оттегля след 12 сезона.

'Law & Order: SVU' - Кели Гидиш се оттегля след 12 сезона.

Кели Гидиш, която играе детектив Аманда Ролинс в 'Law & Order: Special Victims Unit' напуска шоуто. Актрисата се присъедини към драмата в 13-тия и сезон и си тръгва сега по средата на предстоящия 25-ти сезон.

'Исках да отговоря на слуховете и да потвърдя, че това наистина ще бъде последния ми сезон в 'Law & Order: SVU', каза тя в изявление. 'Да играя Ролинс беше едно от най-хубавите неща и привилегии в живота ми. Бях изключителна късметлийка да съм част от това семейство за последните 12 години. Няма друг герой като Ролинс по телевизията. Тя порасна и се промени, и аз също го направих. Започнах в това шоу, когато бях във втората половина на 20-те си години и съм благодарна, че прекарах толкова време с Ролинс в живота ми.'

'Искам да благодаря на Дик Уолф, Мариска Харгитей, Уарън Лийт, Питър Янковски, NBC, Universal Television, всичките ми колеги и всеки член на екипа, сценаристите и всички, които работиха с мен през тези 12 години. Много се вълнувам да взема всичко, което научих тук, със себе си', допълни Кели.

Гидиш се присъедини към драмата на Дик Уолф през 2011-та, след като се бе появявала като гост звезда в 'SVU' и 'Law & Order: Criminal Intent', така че знаеше в какво се замесва.

Новият сезон ще излезе на 22-ри септември с голям кросоувър на всички L&O драми. Екшъна ще започне с 'Law & Order: Organized Crime' и ще продължи с 'Law & Order: SVU', като ще завърши с 'Law & Order'.

Тричасовият маратон е написан от Рик Ийд и Гуен Сиган. Първите два часа са режисирани от ветерана в света на L&O Жан де Сегонзак, а Алекс Хал ще завърши започнатото. Поредицата 'Law & Order' е продуцирана от Universal Television.

В събитието ще видим как детектив Франк Косгроув се събира с детектив Джален Шоу, за да проследи убиеца на младо момиче, което е убито в началото на епизода. Капитан Оливия Бенсън и детектив Елиът Стаблър са извикани за помощ и не след дълго те осъзнават, че не става въпрос за обикновено убийство. След като откриват ключово доказателство, Джак МакКой и Нолан Прайс търсят правосъдие срещу международната престъпна организация, но опасни предизвикателства ги очакват по пътя.


Публикувано на 27.08.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации