Снимка за 'Chicago Med' - Гай Локард и Сара Раферти напускат, а Яая ДаКоста се завръща.

'Chicago Med' - Гай Локард и Сара Раферти напускат, а Яая ДаКоста се завръща.

Промени очакват медицинския център Гафни в Чикаго. Гай Локард и Сара Раферти, които играха съответно доктор Дилан Скот и доктор Памела Блейк, напускат 'Chicago Med' на NBC, потвърдиха медиите. Яая ДаКоста, която напусна шоуто през 2021-ва след 6 сезона, ще се завърне отново.

През премиерата на 8-ми сезон видяхме Дилан, който избра да напусне работата си след смъртта на Джо (Райли Войкел), ченге под прикритие, с което имаше романтична връзка. Създателите на шоуто Андрю Шнайдер и Даян Фровол потвърдиха неговото оттегляне от ролята.

'За момента сме приключили с тази част от историята. Нормално е, имаме хора, които си тръгват, и такива, които се връщат. Вратата винаги е отворена', каза Фровол.

'Обичаме Гай. Той свърши страхотна работа и беше удоволствие да работим с него. Същността на героя му беше, че е доктор, който е бил полицай, и не може да избяга от миналото си. След като разрешихме това, сметнахме, че историята му е завършена. Гай е толкова добър и обичаме героя му, затова винаги ще се радваме да го приветстваме обратно', добави Шнайдер.

Героят на Раферти мина през операция в края на 7-ми сезон. Крокет трябваше да вземе тежкото решение, след усложнения при операцията. Той реши да запази живота и и да рискува проблеми при подвижността и, и тя се съвзе, но изгуби чувствителност в ръцете си. Появи се за малко в премиерата на 8-ми сезон, но няма планове да се завърне за постоянно.

'Той ще чуе за нея, ще се говори са за нея. Няма да я видим, но ще се борим с чувствата за случилото се', обясни Фролов, а Шнайдер добави, че тя ще отиде в клиника, за да се възстанови. 'Ако героят е жив, той може да се завърне, и те често го правят.'

Друга голяма изненада в премиерата беше Итън, игран от Браян Тий, който отиде да посети гроба на баща си и се сблъска с Ейприл. Двойката, която преди бяха сгодени, скъсаха, след като тяхната любовна история продължи за няколко сезона и беше много нестабилна. Ейприл напусна след 6-ти сезон, отивайки в практическа програма за медицински сестри. ДаКоста остави ролята, след като получи главна в друго шоу - 'Our Kind of People' на Fox, драма, която беше прекратена след един сезон.

'Говорихме си за това, какво искаме да случи, особено с Итън и неговата връзка. Не успяхме да я завършим подобаващо, въпреки че искахме, затова се свързахме с ДаКоста, за да видим дали тя би се върнала', Фролов каза още, че засега тя ще се появи в няколко епизода, но ще видим дали ще се задържи задълго. Нещата са несигурни, затова и двете страни ще стъпват внимателно и няма да притискат другия.

Шнайдер добави, че ДаКоста е много развълнувана да се завърне - тя няма търпение да отдаде чест на героияната си и да даде подобаващ завършек на любовта на Ейприл и Итън.

Публикувано на 23.09.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Лекарите от Чикаго (Chicago Med)

Най-добрия лекарски екип в Чикаго! Отиваме заедно със смелите лекари, сестри и персонал в тяхното отделение. Те спасяват животите на хората всеки ден, като трябва постоянно да навигират своите собствени връзки, емоции и отношения. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации