Снимка за Любопитни факти за 'Never Have I Ever'.

Любопитни факти за 'Never Have I Ever'.

Този месец имахме шанса да се насладим на безкрайно хаотичния, забавен и трогателен трети сезон на комедийния тийн сериал на Netflix ‘Never Have I Ever’Той веднага оглави класациите и не разочарова феновете – и трите сезона досега се справят блестящо и не е изненада за никого, че това няма да е краят. Четвъртият сезон на шоуто вече е факт, най-вероятно ще излезе през следващата година и има много възможности за това накъде ще поеме сюжета.

Е, последно видяхме как Деви отива при Бен и предполагаме, че този романс отново ще пламне. В този сезон видяхме как връзката на нашата любима главна героиня с изключително красивия Пакстън, за съжаление, не се получи и как тя се опита да намери любовта с индийския син на семейни приятели, Дес – и това момче, въпреки че изглеждаше като перфектния партньор за нея, се оказа истинско мамино синче и разби сърцето и. Другите герои в сериала също получиха своето екранно време, видяхме как се развиват връзките на Фабиола и Елеонор, както и какво се случва в живота на останалите от семейство Вишвакумар.

Героят на Пакстън показа още повече пълнеж и доказа, че не е в сериала само за красота и затвърди своето място като любимец на феновете. Любопитството на всички определено остава събудено и нямаме търпение да видим какви каши ще забърка Деви занапред и дали в четвъртия сезон тя и Бен официално ще се съберат.

Сега ще ви представим няколко любопитни факта за сериала, за света зад кулисите и за актьорите, които бързо се превърнаха в сензации.

  1. Минди Калинг, която създаде шоуто, е била много внимателна при кастинга, за да няма възрастни актьори, играещи тийнеджъри. Доста сериали пренебрегват това и избират 25-30 актьори с повече опит за ролите на тийнейджъри, което обаче изглежда доста нереалистично и дори малко смешно на екраните.
  2. Майтреи Рамакришнан се явява на прослушването само за да прекара време със своя приятелка, която искала да се пробва за ролята. Майтреи дори игнорира обаждането на продуцентите първия път, защото си мисли, че е спам и те трябва да я потърсят по имейл, за да се свържат успешно с нея.
  3. Бен и Деви не са били част от плана – Джарен Луисън и Майтреи имали такава невероятна химия помежду си зад камерите, че сценаристите решили да направят романса между героите им част от сюжета.
  4. Пакстън Хол-Йошида първо бил просто Пакстън Хол, но националността му е променена, за да може ролята да пасне на Дарен Барнет, който е наполовина японец.
  5. Джон МакЪрни, който озвучава живота на Деви, признава, че не е гледал цял епизод на сериала – той не може да гледа своите мачове, филми или каквото и да е, ако включва самия него.
  6. Първият сезон на ‘Never Have I Ever’ излиза на рождения ден на Дарен – 27-ми април. Какъв по-хубав подарък?
  7. Заглавието ‘Never Have I Ever’ е вдъхновено от характера на Деви, която винаги се фокусира над това, което все още няма и все още не е направила.
  8. Майтреи, когато е била по-малка, като повечето от нас, е била обсебена от Хари Потър. Тя споделя, че е 100% Грифиндор и все още силно обича поредицата.
  9. Кастът на сериала са изключително близки – те бързо се сближават помежду си и в интервюта често разказват как прекарват свободното си време заедно – например предишния Хелоуин, маскирани като героите от Скуби Ду, те заедно са отишли на парти.
  10. Майтреи се учи как да свири на арфа специално за ролята си – не само това, ами за шоуто доста от актьорите трябва да научат много и най-различни танци.

Всичките 3 сезона на ‘Never Have I Ever‘ са достъпни на платформата Netflix. Ако все още не сте ги гледали, то ви обещаваме, че ще си заслужават. Деви и компания могат да ви разсмеят и знаем, че няма нищо по-хубаво след дълъг ден от сериал, който е същевременно лек и интересен.

Публикувано на 30.08.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Never Have I Ever

Деви е невероятна ученичка, която е лесно раздразнима, което я вкарва в трудни ситуации. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации