Снимка за 'Манифест' - излезе трейлърът на 1-вата част на предстоящия сезон!

'Манифест' - излезе трейлърът на 1-вата част на предстоящия сезон!

Феновете на 'Manifest' получиха първия трейлър за предстоящия 4-ти и финален сезон. Първата част на сезона, който се състои от 10 епизода, ще дебютира на Netflix на 4-ти ноември.

Свръхестествената драма проследява историята на пътниците и екипа на полет, който, след като каца, се оказва, че докато е бил във въздуха за 5 години и половина. Участват Мелиса Роксбърг, Джош Далас, Атина Канканис, Дж. Р. Рамирез, Луна Блейс, Джак Месина, Парвийн Кор, Мат Лонг и Холи Тейлър.

'Manifest' беше спасен от Netflix, след като NBC прекратиха сериала след три сезона през юни 2021-ва. Малко преди да бъде прекратен, сериалът беше добавен на стрийминг платформата Netflix и бързо събра популярност, което доведе до тяхното решение да дадат втори шанс на шоуто, както и подобаващия финал, който заслужава.

Джеф Рейк е създател и продуцент, заедно с Джак Рапке, Джаки Левин и Лен Голдщайн. Warner Bros. Television също продуцира.

Първата част ще излезе на 4-ти ноември, а втората част на сезона ще видим по-късно, като датата за нея още не е известна.

Гледайте трейлъра долу.



Публикувано на 26.09.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Манифест (Manifest)

Един самолет мистериозно изчезва по време на трансатлантически полет и се завръща 5 години по-късно, макар да е смятан за загубен. За хората от полета не е минало никакво време, но за близките им у дома са изтекли 5 години. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации