Снимка за 'Манифест' - Кога да очакваме втората част на 4-ти сезон?

'Манифест' - Кога да очакваме втората част на 4-ти сезон?

Netflix най-накрая разкри кога можем да посрещнем 2-рата част на 4-тия сезон на сериала 'Manifest'. Очаквайте новите епизоди на драмата на Джеф Рейк на 2-ри юни!

Ето го и резюмето на новите епизоди: След като Анджелина отприщи разрушителна вулканична пукнатина, пътниците се сблъскват със строгия контрол на Регистъра в един свят, подхранван от омраза, и са под постоянно наблюдение. Мистериозен инцидент води до огромни предупреждения от библейски мащаб, които още повече ще забъркат живота на пътниците. Макейла скърби за загубата на обичания си съпруг Зик и трябва да се съюзи с предишната си любов Джаред, докато Бен и Санви се опитват да работят заедно с органите на Регистъра, което не свършва добре. Едно митологично събитие обаче им дава исрица надежда, като реактивира белега на Кал. Нещата ескалират и ето, че ще се развихри една напрегната битка между доброто и злото в тази вълнуваща, ужасяваща и радостна глава от историята на 'Manifest'.

След като NBC се отказа от драмата, Netflix я спасиха и и дадоха нов живот. Първата част на 4-тия сезон излезе на платформата на 4-ти ноември миналата година.

Участват Мелиса Роксбург, Джош Далас, Дж. Р. Рамирез, Луна Блейз, Парвин Каур, Мат Лонг, Холи Тейлър, Дарил Едуардс и Тай Доран. 

Гледайте официалното видео долу.


Публикувано на 13.04.2023 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Манифест (Manifest)

Един самолет мистериозно изчезва по време на трансатлантически полет и се завръща 5 години по-късно, макар да е смятан за загубен. За хората от полета не е минало никакво време, но за близките им у дома са изтекли 5 години. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации