Снимка за 'Minx': HBO Max се раздея със сериала!

'Minx': HBO Max се раздея със сериала!

HBO Max не оставя място за съмнения, че са твърдо решени да поддържат само сериали, които носят реални приходи на компанията. За това и още една продукция ще си отиде и това е ‘Minx’. Еротината комедия няма да се завърне за втори сезон.

Комедията с Офелия Ловибонд и Джейк Джонсън е в последна снимачна седмица на своя втори сезон. Продуцирането ще продължи по план, а първи сезон ще бъде свален от HBO Max. Според източници, очаква се Lionsgate TV, които подкрепят сериала, да купят и двата сезона.

Изявление на Lionsgate TV:

“Беше ни приятно да си партнираме с HBO Max и работим усърдно, за да открием нова възможност за ‘Minx’, за да може сегашните и бъдещи зрители да продължат пътешествието си, заедно с нас. ”

Какъв е сюжетът на ‘Minx’?

Действие се развива в Лос Анджелис през 70-те години и се фокусира върху Джойси, млада феминистка, която се съюзява с нископлатен издател, за да създадат първото еротично списание за жени.

Какъв е продуцентският състав на ‘Minx’?

Сериалът е дело на Елън Рапопорт, която е изпълнителен продуцент, заедно с Пол Фейг и Дан Магнанте за Feigo Entertainment, Бен Карлин и Рейчъл Голдбърг. Джейк Джонсън е изпълнителен продуцент. Студиото е Lionsgate Television.

Изявление на Рапопорт:

“Всички ние, които сме свързани с Minx, бяхме отвяни от страстния отговор, който получихме от публиката по цял свят. Те направиха съдържание за Tik Tok и писаха фенфикове. Очакват ни още космати гърди, тениски с котенца и елегантни голи снимки в сезон две!”


Публикувано на 15.12.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Minx

Годината е 1970-та, мястото е Лос Анджелис. Млада, ревностна феминистка се съюзява с нискобюджетен издател, за да създадат първото еротично списание за жени. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации