Снимка за Още от 'Криминални Умове' - любимите ни герои ще се завърнат!

Още от 'Криминални Умове' - любимите ни герои ще се завърнат!

Paramount + потвърдиха новата revival версия на 'Criminal Minds' - след повече от година чакане, вече е официално! Джо Мантеня, Кирстен Вагнес, Адам Родригез, Ей Джей Куук, Айша Тейлър и Паджет Брюстър ще се завърнат в ролите си. Ерика Месър, продуцент на оригинала, също се съгласи да работи по новия проект. 

Студиата, които работиха по оригиналния сериал - ABC Signature и CBS Studios сключиха сделка с Paramount+ за нов сезон, състоящ се от 10 епизода. През последните няколко месеца те се трудиха да убедят Месър и каста да се присъединят към продукцията, и ето, че след като успяха, тя получи зелена светлина. Снимките ще започнат на 21-ви август в Лос Анджелис. Мантеня погъделичка любопитството на феновете, като постна снимка на себе си на снимачната площадка с текст 'малко разследване за бъдещия проект' и хаштагът #criminalminds.

В новите епизоди елитния екип от ФБР професионалисти се сблъсква с най-тежката заплаха досега - по време на пандемията убиец е създал мрежа от други серийни убийци и сега, когато светът започва да се отваря отново, те са готови за действие. Екипът трябва да ги спре и залови един по един.

Мантеня, Вагнес, Родригез, Куук, Тайлър и Брюстър бяха от последните, останали от каста през последния 15-ти сезон. В новата версия ще липсват Матю Грей Гъблър и Даниел Хени, които вече работят по нови проекти. Хени може би ще се появи като гост звезда, но дали ще намери време в графика си, все още не се знае.

Оригиналът, създаден от Джеф Дейвис, проследява гореспоменатата група агенти, които се занимават с анализ на поведението на престъпници и разследват различни случаи. Групата е водена от Дейвид Роси и включва агентите Джей Джей Жару, Тара Луис и Люк Алвез, както и техническите анализатори Пехелопе Гарсия и шефът на екипа Емили Прентис.

Всички 15 сезона са достъпни на Paramount+, а Netflix също има 12 от тях. Сериалът е гледан на платформите за повече от 33,9 милиарда минути и е най-гледаният за 21-ва, и 3-тият най-гледан за 22-ра.

Публикувано на 16.07.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Criminal Minds

Сериалът проследява елитна група от профайлъри, които анализират най-опасните серийни убийци в нацията и отделни отвратителни престъпления в опит да предвидят следващите им ходове, преди да нападнат. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации