Снимка за 'Outer Banks': Премиерна дата, какво да очакваме и първи кадри (СПОЙЛЕР)

'Outer Banks': Премиерна дата, какво да очакваме и първи кадри (СПОЙЛЕР)

 ‘Outer Banks’ ще се завърне за трети сезон, а Netflix обяви и официалната премиерна дата - 23-ти февруари. По-долу ще можете да се насладите и на някои пикантни кадри от новия сезон на продукцията. Сериалът е дело на изпълнителните продуценти Джонас Пате, Джош Пате и Шанън Бърк.

Какъв е сюжетът на ‘Outer Banks’?

Сериалът ни разказва историята на група тийнейджъри, наричащи се ‘Pogues’, които израстват детските си години в покрайнините на Северна Каролина.

Какво се случи, до момента, в ‘Outer Banks’?

Групата младежи откри и след това - загуби златно съкровище, а и успяха да избягат от родния си дом.  Трети сезон ще ни пренесе директно на пясъчните брегове, на които бяха изхвърлени нашите герои. Пустият остров е истинска идилия, но дали наистина?

Официално островът се казва ‘Poguelandia’, а неговите нови жители прекарват времето си в риболов, плуване и преоткриване на безгрижния живот. Е, това бързо приключва за героите, които, отново, се озовават в напрегната надпревара за съкровище, а сега трябва да се борят и за оцеляването си.

Карибският Дон няма да се спре пред нищо, ще открие своята награда на всяка цена. Младите тийнейджъри са разорени, далеч от дома си и с безмилостен злодей по петите им

Дали съкровището някога е било по техните възможности? Дали не е било просто капан, който да ги възпре завинаги? И в двата случая - това са Pogues срещу света, могат да се измъкнат единствено ако са заедно.

Какво споделят създателите на ‘Outer Banks’?

“Актьорският състав бързо се сприятели в реалния живот от самото начало и е толкова удовлетворяващо да видиш създалите се връзки, които се задълбочават, все повече, през години, в които работим върху сериала. Те наистина за Pogues до живот!”


Първи снимки
* Кликнете върху снимката за пълен размер.

Публикувано на 05.01.2023 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Outer Banks

Група тийнейджъри открива карта за отдавна изгубено съкровище и се сблъсква с множество тайни и предизвикателства. Дали приятелството им е достатъчно силно да ги опази живи? Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации