Снимка за 'Planet Of The Apes' - Оуен Тиг ще участва в новия филм!

'Planet Of The Apes' - Оуен Тиг ще участва в новия филм!

Следващият филм от поредицата 'Planet of the Apes' изглежда, че най-накрая намери своята голяма звезда. Оуен Тиг е избран да играе главната роля в предстоящия филм на култовата поредица. Уес Бол ще режисира и снимките би трябвало да започнат преди края на годината.

Не се знае много за новата част, тъй като сюжетът е пазен в тайна. Бол по-рано това лято представи на 20th Century готовия сценарий, по който работи усилено от 2019-та година насам. Кастинг процесът започна малко след това и ето, че вече имаме резултати. Тиг впечатлил всички на прослушванията и не след дълго ролята му била предложена.

Оригиналният 'Planet of the Apes' е от 1968-ма година и е базиран на романа на френския писател Пиер Боул. В него участва Чарлтън Хестън в главната роля и действието се развива около космонавт, който каца на непозната планета и открива, че там господстват маймуните над примитивните човеци. В края на филма, в известния неочакван обрат, той научава, че всъщност е на земята, която е била унищожена от апокалиптична ядрена война. 

Филмът беше огромен успех и получи множество продължения, както и сериал през 70-те години. През 2011-та 20th Century възроди поредицата с 'Rise of the Planet of the Apes', където видяхме как маймуните са превзели планетата. Предисторията беше пълна с уникални технологии и ефекти и прекрасно представяне от страна на Анди Серкис като Цезар, лидера на маймуните. Не само печалбите бяха огромни, ами и ревютата на критиците бяха изключително високи, което доведе до нова част през 2017-та - 'War For the Planet of the Apes', а сега и до предстоящото продължение.

Тиг стана известен с участието си в новата адаптация на 'It' на Стивън Кинг, където игра един от побойниците, които тормозеха клуба на загубеняците. След това той участва в друга адаптация на Кинг, този път за сериала на Paramount+ 'The Stand'. Ще го видим скоро още в трилъра на Netflix 'Reptile' и 'Beth & Don' на A24.


Публикувано на 25.08.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации