Снимка за Последните сезони на 'Riverdale' & 'Nancy Drew' получават премиерни дати!

Последните сезони на 'Riverdale' & 'Nancy Drew' получават премиерни дати!

The CW избра премиерните дати за последните сезони на драмата 'Riverdale' и детективския тийн сериал 'Nancy Drew'.

Седмият сезон на 'Riverdale' ще излезе в 9 часа вечерта в сряда, 29-ти март, последван от нов епизод на 'The Flash'. Четвъртият сезон на 'Nancy Drew' ще ни очаква в 8 часа в сряда, 31-ви май.

Студиото сподели още, че и двата сериала ще завършат своя път на една и съща дата, един след друг - 23-ти август.

'Riverdale' се завръща с пътуване във времето. Във финала на предишния сезон Джъгхед Джоунс се намира в 1950-те години и не знае как се е озовал там или как да се върне в настоящето. Приятелите му не могат да му помогнат, защото те водят индивидуалните си животи, като в комиксите, без да знаят, че някога са живели през друго време, освен 50-те. Арчи е типичният американски тийнейджър, Бети е доброто момиче с привидно перфектен живот, Вероника е холивудска звезда, а Шерил все така живее и се държи като кралица. Чак когато Джъгхед е посетен от Табита Тейт - ангелът пазител на Ривърдейл, той научава истината и трябва да измъкне приятелите си и да ги върне към нормалните си животи. Дали ще успеят? А дали няма да им е по-добре през това отминало десетилетие?

'Nancy Drew' започва с ново разследване, след като Нанси разбира, че тела липсват от гробището и трябва да разбере какво се е случило с тях. Призрачният случай превземе живота и и бързо се превръща в редица паранормални престъпления, които карат Нанси и приятелите и да мислят, че греховете от миналото на града са се завърнали, за да тормозят живите. Междувременно Нанси все така се мъчи с чувствата си към Ейс, мъжа, когото обича. Тя завързва нова любовна връзка със сина на новия враг на Раян Хъдсън и трябва да реши накъде я води сърцето. Ейс също се сблъсква с нов любовен интересен. Новият сезон ще е пълен с неочаквани обрати, всевъзможни мистерии, хумор и също така изненадващи романси. В опитите си да защити родния си град, Нанси ще трябва да направи и невъзможното, за да спаси приятелите си от свръхестествените и земни опасности, които ги грозят, и това може да и коства всичко, което обича.

Публикувано на 16.01.2023 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации