Снимка за Предисторията на 'Другоземеца' е потвърдена!

Предисторията на 'Другоземеца' е потвърдена!

Starz официално потвърди и предисторията на 'Outlander' е вече факт! Сценаристите се залавят за работа по новата драма, която ще разказва любовната история на родителите на Джейми Фрейзър (Сам Хюган) - Елън МакКензи и Браян Фрейзър.

Спекулациите за предистория на 'Outlander' започнаха миналото лято, без да бъдат потвърдени или отречени досега.

Матю Б. Робъртс ще напише 'Outlander: Blood of My Blood' и също така ще продуцира. Той работи и по оригинала, чийто 7-ми сезон в момента се снима.

Марил Дейвис ще е изпълнителен продуцент по проекта, заедно с Роналд Д. Мур. Даяна Габалдон, която вдъхнови сериала с романите си, също ще е изпълнителен продуцент и обвързана сериозно с продукцията.

Габалдон сподели през февруари, че в момента пише роман-предистория за родителите на Джейми.

''Outlander' е вълнуващо шоу, което още от първия сезон плени сърцата на феновете по света', каза Катрин Бисби, президент на Starz. 'Нямаме търпение да разгледаме в дълбочина историята на този свят и да покажем на зрителите къде започна всичко. Матю, Марил и Роналд ще продължат да създават със своя невероятен поглед над нещата и своята креативност.'

'Outander: Blood of My Blood' ще е продуциран от Sony Pictures Television, а Карън Бейли, президент на Original Programming в Starz, отговаря за него от името на студиото.


Публикувано на 05.08.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Outlander

Сериалът проследява историята на Claire Randall, омъжена военна медицинска сестра от 1945, която мистериозно е върната в миналото, чак в 1743, където се озовава в един непознат, за нея, свята, а опасностите дебнат отвсякъде. Когато е принудена да се омъжи за Jamie Fraser, достоен шотландски рицар с романтично сърце, връзката им се оказва пламенна, а сърцето на сестрата е разкъсано между тази нова любов и нейния съпруг. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации