Снимка за 'Pretty Little Liars: Original Sin' - подновен за 2-ри сезон!

'Pretty Little Liars: Original Sin' - подновен за 2-ри сезон!

Малките лъжкини ще се завърнат. HBO Max поднови 'Pretty Little Liars: Original Sin' за 2-ри сезон!

Създаден от Роберто Агуар-Саказа и Линдзи Калхуун Бринг, новият сериал ни запозна с ново поколение лъжкини и излезе 5 години след края на оригиналния 'Pretty Little Liars'. Действието се развива в измисления град Миллууд, Пенсилвания и е пълно с референции към култови страшни филми - като например 'Carrie' и 'Halloween'.

'Толкова се гордеем и се радваме на невероятния отклик от страна на критиците и на феновете, който получихме', каза Сара Обри, шеф на Original Content за HBO Max. 'Зрителите посрещнаха с отворени обятия нашите нови лъжкини, а Роберто и Линдзи поведоха тази поредица по един брилянтно направен, тъмен и осеян с ужаси път. Заедно с Alloy и Warner Bros. Television сме невероятно развълнувани да продължим наследството на 'Pretty Little Liars'.

Първият сезон се състои от 10 епизода и дебютира на стрийминг платформата HBO Max през юли.

'Много се вълнуваме да продължим да разказваме истории за нашата невероятна група лъжкини - да задълбаем техните приятелства, романтични връзки, тайни и, разбира се, техния статус на кралици на писъка', каза Агуар-Саказа. 'Безкрайни благодарности на феновете, които така приеха тази нова версия на лъжкините и на нашите партньори от HBO Max, Warner Bros. Television и Alloy Entertainment. Както Таби би казала, 'Подготвя се продължение!'

В първи сезон видяхме как група тийнейджърки - чисто нови лъжкини - са заплашвани от непознат враг, който иска да си отмъсти за враговете на родителите им. Действието се сменя от настоящето със сцени от преди 20 години, когато трагични събития са разкъсали малкото градче. 'А' ги тормози и знае всичките им тайни, две поколение се преплитат и е време истината да излезе наяве. 'Pretty Little Liars: Original Sin' ни пренася само на няколко километра от Розлууд, в същата вселена като оригинала. Обещаваме ви, че е пълен със същите невероятни обрати, спиращи дъха моменти, като тази версия ще ви накара и да настръхнете.

Участват Бейли Мадисън, Чандлър Кинни, Зариа, Малиа Пайлс, Мая Рефико, Малори Бечтел, Шарън Лийл, Елена Гууди, Ерик Джонсън, Алекс Айоно и Леа Салонга.

Сериалът е продуциран от Muckle Man Productions и Alloy Entertainment. Агуар-Саказа и Калхуун Бринг са изпълнителни продуценти. Марлийн Кинг, създателката на оригиналното шоу, също продуцира. 

Публикувано на 08.09.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Pretty Little Liars: Original Sin

Преди двадесет години поредица от злощастни събития разкъсва градчето Millwood. Миналото е минало, но ето, че се появяват нова група от малки лъжкини, които са тормозени от неизвестен злодей, дали история ще се повтори и духовете от миналото ще изплуват? Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации