Снимка за  Ще има ли '1899' втори сезон?

Ще има ли '1899' втори сезон?

Netflix спря от продукция поредния си сериал. Няма да видим ‘1899’ season 2 в платформата на стриймъра. Прекъсването на мистериозния трилър беше обявено в социалните мрежи.

Изявление в Instagram на бо Одар и Фрийз:

“С натежало сърце, трябва да ви съобщим, че ‘1899’ няма да бъде подновен. Щяхме да сме щастливи да имаме възможност да приключим това невероятно приключение, посредством втори и трети сезон, както направихме с ‘Dark’. Но, понякога, не всичко се случва, както си го планирал.”

Какъв е ‘1899’ сюжет? 

Трилърът разказваше за мистериите, които се случват на поулбата на мигрантски параход, който се е отправил на запад към стария континент. Пасажерите, микс от хора с европейски корени, са обединени от надеждите и мечтите си за новия век и бъдещето, което ги очаква. Но, тяхното приключение прави неочакван завой, когато откриват друг мигрантски кораб, който се носи свободно по течение. Онова, което откриват на този кораб, ще превърне пътешествието им към обещаната земя в ужасяващ кошмар.

Обезателно, продукцията имаше изключителен потенциал. Шоурънърите, в лицето на бо Одар и Фрийз, създадоха забележителна атмосфера и оставиха приятно усещане във феновете на сериала. Снимачната площадка, която е дом на сериала, е Babelsberg Studios в Германия, това е най-голямата, нова и впечатляваща сграда в Европа, с подобно предназначение.


Публикувано на 09.01.2023 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации