Снимка за 'Сладки неприятности', 'Single Drunk Female' и 'Love Trip: Paris' с премиерни дати!

'Сладки неприятности', 'Single Drunk Female' и 'Love Trip: Paris' с премиерни дати!

 Freeform ни изненадата с премиерни дати за своя пролетен сезон, за радост на всички фенове. Мрежата съобщи датите на няколко сериал, сред които и тази за петия сезон на ‘Good Trouble’.

Кога и какво да очакваме от ‘Good Trouble’ сезон 5?

Завръщането на сериала е насрочено за 16-ти март. Мая Мишел, която напусна сериала предходния сезон, ще се завърне отново, за да влезе отново в ролята на персонажа си – Кали Адамс-Фостър в първия епизод от пети сезон.

Съквартирантите от Котерията ще посрещнат най-трудните си предизвикателства, на които до момента са попадали. Сред тях са развиващи се връзки и нови кариерни възможности. Минавайки през спадове и възходи, групата от Котерия ще разчита един на други, докато навлизат в следващия етап на съзряването.

Кога и какво да очакваме от ‘Single Drunk Female’ сезон 2?

И този сериал ще се завърне през настоящата година с премиерна дата на 12-ти април. Целият втори сезон ще е достъпен за гледане и в Hulu деня след премиерата. Иан Гомес остава за постоянно в актьорския състав, в ролята на приятеля на Карол – Боб. 

Във втори сезон Саманта Финк вече има две години и половина трезвен живот зад гърба си и смята, че най-накрая е готова да го отпразнува. За съжаление, Сам бързо научава, че понякога животът има други планове. Тя трябва да открие как да направи промяна, там където може, да остане извън зоната си на комфорт и дори да се наслади на приключението.

Кога и какво да очакваме от ‘Love Trip: Paris’ сезон 1?

Freeform ни изненадва и с нова продукция, с която ще ни срещнат навръх най-романтичния ден – 14-ти февруари. Сериалът се развива изцяло в Париж, където четири американки напускат своята страна и си наемат мезонет в центъра на Париж, само за да открият цял етаж с френски ергени, с които могат да излизат на срещи. Дали това им парижко преживяване ще е еднопосочен билет към вечното щастие или към жестоко разочарование?


Публикувано на 22.01.2023 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Сладки неприятности (Good Trouble)

Този спиноф на сериала "Семейство Фостър" проследява живота на Кали и Мариана в Лос Анджелис, където двете се сблъскват със света на мъжете и суровата реалност на правораздавателната система, и трябва да разчитат една на друга, за да оцелеят. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации