Снимка за Spinoff-ът на 'Ferris Bueller's Day Off' започва да се снима!

Spinoff-ът на 'Ferris Bueller's Day Off' започва да се снима!

Спиноф на филма на Джон Хюз от 1986-та година 'Ferris Bueller's Day Off' започва снимки. Той е в ръцете на Paramount Pictures и се казва 'Sam and Victor's Day Off', като по него ще работят създателите на 'Cobra Kai' Джон Хъруиц, Хейдън Шлосберг и Джош Хийлд. Бил Посли ще напише сценария.

'Sam and Victor's Day Off' ще проследява същото ежедневно приключение, но този път от гледната точка на камериерите и какво се случа с тях, след като героя на Матю Бродерик взима ферарито за весела разходка. В оригиналния филм те нямаха официални имена и бяха изиграни от Ричард Едсън и Лари 'Флаш' Дженкинс.

Пол Йонг продуцира със своята компания Make Good Content. Девън Йонг от нея ще бъде главен отговорник за проекта. Стивън Седарс, Бенджи Клайман и Скот Ясишън ще бъдат изпълнителни продуценти.

Хъруиц, Шлосберг и Хийлд също ще продуцират. Триото са известни с хитовия си сериал 'Cobra Kai', който показа света на 'The Karate Kid' на цяла нова публика. Те работят в момента още по нова екшън комедия за Netflix със заглавие 'Obliterated', както и продуцират филмова адаптация на 'Ancient Aliens', която Хийлд ще режисира.

Тримата се събраха отново с Посли, след като наскоро заедно твориха за 4-ти сезон на 'Cobra Kai'. Посли е сценарист, режисьор, продуцент и актьор, който наскоро спечели своята първа награда за филм на ужасите, вдъхновен от класическите слашър филми като 'Candy Man'. Той в момента пише и за 1-вия сезон на 'The Neighborhood' на CBS.


Публикувано на 23.08.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации