'Star Trek: Picard': Първи кадри от трети сезон! (БГ СУБТИТРИ)

Чакането приключи и ние пристигаме с първите кадри от новия галактически кораб - U.S.S. Titan. Току що, излезе дългоочакваният тийзър за третия и финален сезон на Paramount+ продукцията Star Trek: Picard. Премиерата на тийзъра беше организирана от Патрик Стюарт, който го показа за първи път в четвъртък, по време на Световния Star Trek Ден. Също така, от стрийминг услугата, обявиха, че премиерата на трети сезон ще е на 16 февруари по Paramount +.

В Star Trek: Picard, Стюарт отново се въплъщава в иконичната си роля на персонажа Жан-Люк Пикар, който играеше в продължение на седем сезона в Star Trek: The Next Generation и проследява персонажа в нова глава от живота му. 

Сериалът е продуциран от CBS Studios в партньорство със Secret Hideout и Roddenberry Entertainment. В трети сезон, изпълнителни продуценти са: Алекс Куртцман, Акива Голдсман, Тери Маталас, Патрик Стюарт, Хийтър Кадин, Арон Байерс, Род Роденбери, Тревър Рот, Дъг Арниокоски и Дилън Масин. Тери Маталас е шоурънър.

След премиерата на 16 февруари, в продължение на 10 седмици ще излиза по един епизод, всеки четвъртък. В момента, можете да гледате първи и втори сезон по Paramount.

Тийзър:


Публикувано на 11.09.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Star Trek: Picard

Продължение на Star Trek: The Next Generation (1987) и Star Trek: Nemesis (2002), което се фокусира върху Жан-Люк Пикар в следващата глава от живота му. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации