Снимка за 'Star Trek: Prodigy' - нов трейлър!

'Star Trek: Prodigy' - нов трейлър!

Paramount+ пуснаха новия трейлър за средата на 1-вия сезон на анимацията си 'Star Trek: Prodigy'. Трейлърът ни показаха Кевин и Дан Хагеман, изпълнителните продуценти на шоуто, които гостуваха на Комик Кон в Ню Йорк.

Също така беше обявено, че Рони Кокс ще се присъедини към каста и ще озвучава Адмирал Едуард Джелико.

'Star Trek: Prodigy' ще се завърне за втората половина от сезона си на 27-ми октомври, ексклузивно за абонатите на Paramount+ в САЩ и на 28-ми октомври за Латинска Америка, Австралия, Италия и Великобритания. Предстоят ни десет нови епизода, като те ще излизат всеки четвъртък един по един. Сериалът ще се излъчи по-късно и в Южна Корея, Германия, Франция, Австрия и Швейцария.

На Комик Кон видяхме Кейт Мългрю, Брет Грей и Джамийла Джамил, както и продуцентите Хагеман, Алекс Къртцман, Род Роденбери и режисьора Бен Хибън. Джош Хоровиц, водещ на MTV и част от подкаста Happy Sad Confused, бе модератор на панела.

'Star Trek: Prodigy' е създаден за деца и по-млади фенове и проследява група млади извънземни, които трябва да се научат да работят заедно, докато търсят едно по-добро бъдеще. 

Сериалът е създаден от Eye Animation Production, Nickelodeon Animation, Secret Hideout и Roddenberry Entertainment. Ролите озвучават Кейт Мългрю, Брет Грей, Ела Пърнел, Райли Алазраки, Ангъс Имри, Джейсън Мантзукас, Дий Брадли Бейкър, Джон Нобъл, Джими Симпсън, Дейвид Дигс, Джамийла Джамил, Джейсън Александър, Робърт Белтран и Били Кемпбъл.



Публикувано на 11.10.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации