Снимка за 'Странни неща': Какво да очакваме от финала?

'Странни неща': Какво да очакваме от финала?

 С предстоящия край на петия и финален сезон, феновете на ‘Stranger Things’ се подготвят за своето сбогуване с любимите им персонажи. Мая Хоук, която е в ролята на Робин Бъкли, в сериала на Netflix, иска да получи своя “геройски момент”, за завършек на историята на своя персонаж.

Изявление на Мая Хоук:

“Ще се радвам да умра и да получа своя геройски момент. Ще се радвам да умра с чест, както всеки актьор би. Обичам начинът по който Duffer Brothers обичат своите герои. Причината зад това да пишат толкова красиво, за мен и за всички други, е, че те се влюбват в своите актьори и техните персонажи, и не искат да ги убия. Смятам, че това е красиво качество, което притежават и не бих искала това да се промени.”

Хоук, също разкри, че нейният персонаж е от отбор Стийв и Нанси. Въпреки това, актрисата анализира взаимоотношенията между Стийв и Нанси на по-дълбоко ниво. Ето какво каза тя:

“Лично аз, мисля, че нещото, което прави това шоу толкова красиво, е че никога не е било за романтика. Хората непрекъснато искат да са сватовници на персонажи в сериала, но истината е, че това е сериал за приятелството.”

Duffer Brothers ни подметнаха, че ще се опитват да не добавят твърде много нови персонажи във финалния сезон.

Какво каза Мат Дъфър по въпроса:

“Просто обичам да раздвижим нещата и за това ще раздвижим нещата като променим сюжета или добавим ново чудовище. Прави най-доброто, на което сме способни, за да се въздържаме от нови герои за пети сезон. Правим го, за да се фокусираме на оригиналните персонажи, предполагам.”


Публикувано на 18.09.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Странни неща (Stranger Things)

На 6 ноември 1983 г. в щата Индиана по загадъчен начин изчезва 12-годишния Уил Байърс. Майката на изчезналото момче, Джойс (Уинона Райдър), прави всичко, за да го открие. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации