Снимка за 'The Flash' & 'Arrow' - ще има ли crossover?

'The Flash' & 'Arrow' - ще има ли crossover?

Ерик Уолис, създателят на 'The Flash', най-накрая говори по въпроса дали ще има 'crossover' на сериала с 'Arrow' или други сериали от DC вселената в новия 9-ти сезон. Сезонът ще излезе през 2023-та, най-вероятно около лятото. Вселената е наречена Arrowverse и двата сериала я споделят. През октомври тази година тя ще стане на 10 години и лоялните фенове искат нещо специално. 'Arrow' излезе през 2012-та, 'The Flash' през 2014-та и така се създаде един огромен свят, пълна с най-различни спинофи и 'crossover' сериали. Такива са досега 'Crisis on Earth-X', 'Elseworlds', 'Invasion' и 'Crisis on Infinite Earths.'

Най-големият успех досега е именно 'Crisis on Infinite Earths', който е и най-амбициозният им проект. 'Superman & Lois' и 'Batwoman' е друго, което те бяха планирали, но заради глобалната пандемия всичко бе отложено. Най-близкото, което имаме до 'crossover' е в 8-ми сезон на 'The Flash', когато Бари Алън се съюзи с Блак Лайтинг, Батуоман, Атома, Грийн Ароу и още много герои от различни сериала.

Сега шоуто трябва да се завърне за своя 9-ти сезон и след края на 8-ми Уолис потвърди, че все още не знае какво ще видим в новите епизоди, понеже често големите събития между сериали са контролирани от The CW. Все още планове за това няма, но утре Уолис може да получи обаждане и мечтите на феновете да се осъществят.

Проблем е обаче, че дори и 'The Flash' да получи зелена светлина за събирането, то са останали много малко шоута, с които може да работи. По-рано тази година The CW прекрати 'Legends of Tomorrow', 'Batwoman' и 'Naomi'. Дали герои от спрените сериали могат да се появят рамо до рамо със светкавицата, то това зависи от актьорите, които ги играят и дали те са свободни.

Все още нищо не се знае, така че можем да се надяваме, че именно такива вълнуващи събития ще ни чакат в 9-тия сезон.

Публикувано на 08.07.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Светкавицата (The Flash)

След като е ударен от светкавица, месеци по-късно младежът Бари Алън се събужда от комата си и открива, че е получил супер сила, а именно супер скорост! Той става следващата Светкавица - супергерой, който се бори с престъпността в Сентръл Сити. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации