Снимка за 'Светкавицата' приключва с 9-ти сезон!

'Светкавицата' приключва с 9-ти сезон!

Официално е: Предстоящият 9-ти сезон на 'The Flash' по The CW ще бъде последен. Ще излезе през 2023-та и ще се състои от 13 епизода, което го прави най-краткият сезон на шоуто.

Слуховете, че този сезон ще е финален започнаха през януари, когато звездата Грант Гъстин се съгласи на едногодишна сделка за 15 епизода. През май The CW обявиха, че 9-ти сезон, за разлика от предишните сезони, няма да е в есенния им график. 

От оригиналния каст ще се завърнат Кандис Патън и Даниел Панабейкър. Джеси Л. Мартин в момента работи по пилотен епизод 'The Irrational' на NBC и ще се появи най-много в пет от епизодите на сезона. Евентуално, ако 'The Irrational' не продължи напред, той ще поеме повече ангажименти в 'The Flash'. Скоро ще стане ясно как ще се развие новият му проект.

Финалът на сериала ще се случи само няколко седмици преди да излезе филмът на Warner Bros. 'The Flash' с Езра Милър в главната роля - неговата премиерна дата засега е планирана да бъде 23-ти юни. Очаква се сериала да завърши по свой собствен начин, без да се съобразява и да има нещо общо с филма.

Освен 'The Flash' друг голям феномен на The CW стига към своя край - студиото реши предстоящия сезон на 'Riverdale' също да бъде последен.

Сериалът е най-успешният и дълъг от Arrowverse вселената. 'Legends of Tomorrow', 'Batwoman' и 'Naomi' - всички те ще завършат със сегашните си сезони, а след като 'The Flash' приключи сцената ще бъде напълно свободна за други герои на DC да заемат мястото си под прожекторите. Очакват ни 'Superman & Lois' и 'Gotham Knights' през сезона 2023-24-та.

'Девет сезона! Девет години, спасявайки Централния град, като същевременно поведохме феновете на едно емоционално пътешествие, пълно с хумор, дълбочина и истински спектакли. Бари Алън се подготвя за едно последно състезание', каза Ерик Уалис, продуцента на 'The Flash'. 'Толкова много невероятни хора дават своят талант, време и любов да пренесат това шоу на екраните всяка седмица. Готови сме да уважим невероятното му наследство с една вълнуваща последна глава. Благодарим на нашия каст, сценаристи, продуценти и екип, които така усърдно се трудиха през годините, за да направят 'The Flash' такова незабравимо преживяване за зрителите по света.'

Гъстин и преди е говорил за ролята си на Бари Алън, включително тези коментари от края на 7-ми сезон, които обобщават неговите чувства. Тогава той изрази и своята надежда сериалът да продължи по-дълго и сме сигурни, че е щастлив за възможността да има 8-ми, а сега и 9-ти сезон.

'Може никога да нямам отново толкова готина работа. Толкова много хора гледат, никога не бих го приел за даденост.'

Публикувано на 03.08.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Светкавицата (The Flash)

След като е ударен от светкавица, месеци по-късно младежът Бари Алън се събужда от комата си и открива, че е получил супер сила, а именно супер скорост! Той става следващата Светкавица - супергерой, който се бори с престъпността в Сентръл Сити. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации