Снимка за 'That 90s Show': Трейлър, премиерна дата и завръщащи се звезди

'That 90s Show': Трейлър, премиерна дата и завръщащи се звезди

Оригиналният актьорски състав на ‘That 70s Show’ ще се събере отново, за да посрещне новото поколение в трейлъра на ‘That 90s Show’, който можете да гледате по-долу. Премиерата на първи сезон ще е на 19-ти януари.

В новия сериал ще се завърнат Кити Форман и Ред Форман, като редовни персонажи. Гости ще са персонажите на Тофър Грейс, Мила Кунис, Аштън Къчър, Лаура Препън, Уилмър Валдерама и Томи Чонг. Трейлърът разкрива самоличността на Джей Келсо, син на Майкъл и Джаки, който ще бъде изигран от Мейс Коронел.

Какъв ще е сюжетът на ‘That 90s Show’?

Годината е 1995 г., а Лея Форман отчаяно търси приключение в живота си или поне - приятел, който не е нейният баща. Когато пристига в Пойн Плейс, за да посети своите баба и дядо, Ред и Кити, Лея намира това, което търси. И то не къде да е, а зад съседната врата, в лицето на динамичната бунтарка Гуен.

С помощта на приятелите на Гуен, сред които и нейният брат Нейн, неговата приятелка Ниси, саркастичния Ози и очарователния Джей, Лея осъзнава, че приключението ще я застигне точно там където е било и за нейните родители. Развулната от идеята да се преоткрие, Лея убеждава своите родители да я оставят през цялото лято. Мазето, отново, е пълно с тийнейджъри , а Кити е щастлива, че в къщата и има едно цяло ново поколение. Ред..е, той си е Ред.

Какъв е продуцентският състав на ‘That 90s Show’?

Мултикамерния сериал е създаден от Грег Метлър, който ще е в ролята на шоурънър. Също така, отново ще се включат Бони Търнър и Тери Търнър, подкрепени от своята дъщеря - Линдзи Търнър. Четворката ще продуцира, заедно с Руп, Смит, Марси Карси и Том Вернер, под флага на Carsey-Werner Company, които продуцираха ‘That 70s Show’ и ‘That 80s Show’.

Трейлър:



Публикувано на 04.01.2023 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации