Снимка за 'The Continental': Кога ще дебютира предисторията на 'John Wick'?

'The Continental': Кога ще дебютира предисторията на 'John Wick'?

Предисторията на ‘John Wick’, ‘The Continental’ ще дебютира през 2023г., като ще бъде излъчвана ексклузивно в Prime Video, във всички територии, в които оперира стрийминг платформата на Amazon, освен в Израел и Близкият Изток.

Колкото до Америка, там ‘The Continental’ ще бъде пуснат по Peacock, след като се премести от Starz към NBCU, по-рано тази година. Това не е изненадата, предвид, че Peacock държи правата и за ‘John Wick’ филмите.

Какъв е сюжетът на ‘The Continental’?

Сериалът ще изследва първоначалната история и вътрешната работа на ексклузивния хотел Континентал, който заема централно място във вселената на John Wick. Историята на хотела ще е разказана от перспективата на мениджъра на обекта, изигран от Иън МакШейн във филмовия франчайз, а в новата продукция, неговата млада версия, ще играе Колин Уудел. Мениджърът се казва Уинстън Скот и ще имаме възможност да разгледаме неговото пътешествие в ъндърграунд средите през 70-те години в Ню Йорк. През тези години, младият Уинстън се бори с множество демони, в своите опити да си присвои този иконичен хотел, който служи за конферентно място за едни от най-опасните престъпници в света.

Изявление на Крис Мансолило от Prime Video:

“’John Wick’ филмите създадоха една от най-вглъбяващите, детайлни и приятни вселени, които сме виждали на екрана през последното десетилетие. Изключително сме горди от факта, че можем да бъдем част от продължаването на изграждането на тази вселена, предоставяйки на зрителите вътрешна информация за произхода на небезизвестния хотел Континентал и неговите невероятни персонажи.”

Какъв е продуцентският състав на ‘The Continental’?

Грег Кулидж и Кърк Уорд са сценаристи, шоурънъри и изпълнителни продуценти на сериала. Другите изпълните продуценти са: Албърт Хюгс, Бейзил Иваник, Ерика Лий, Чад Стахелски, Дерек Колстад, Дейвид Лейтч, Пол Верник, Рет Рийс и Маршал Персингер. Шон Симсън е в ролята на сценарист и изпълнителен продуцент. Хюгс е директор на първата и третата нощ, а Шарлот Брандстром – на втората нощ.


Публикувано на 08.11.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации